promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 12: Az egyik csillagjegyet elvakítja a szerelem, de a Kos a szenvedélyek közepette is tisztán lát
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerelem jön, a szerelem megy, de néha marad is. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Dúl a szerelem, ezért elnéző az ember, de te nem hagyod magadat, az érzelmek sűrűjében is racionálisan gondolkodsz, és látod a kapcsolat buktatóit. Kedden különösen kiélesedik az erre való érzékelésed.

Bika (április 21. - május 20.)

Rossz döntéseket hozhatsz, ha hagyod hogy a szerelem teljesen elvakítson. Szállj le kicsit a földre, vizsgáld meg más nézőpontból is a dolgokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kedden újult erővel csapsz a kihívások sűrűjébe, de vigyázz, nehogy elbízd magad. A szerelmi életedben valami nagy változás van készülőben.

Rák (június 22. - július 22.)

Hiába futsz a problémák elől, azok mindig utolérnek. Ideje szembe nézned a félelmeiddel, főleg akkor, ha harmonikus párkapcsolatra vágysz. Magadon kell előbb változtatnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Keresed a szerelmet, de végül lehet, hogy az talál meg téged. Ma jobban teszed, ha inkább a munkádra koncentrálsz. Ma tenni fogsz valamit, amiért a kollégáid nagyon hálásak lesznek neked.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vakmerően viselkedhetsz ezen a keddi napon, olyan helyzetbe kerülsz, ahol gyorsan kell döntést hozni. Hogy ez a magánéletedben vagy a munkádban jelentkezik-e, még kérdéses.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Koncentrálj jobban a feladatra, amit el kell végezni. A párkapcsolatodat is igyekezd rendbe tenni, egy romantikus vacsora sok mindenre gyógyír lehet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bátor ember vagy, és ma szükséged is lesz a bátorságodra, mert valami nagyon félelmetes dolog történhet veled. Maradj higgadt és éber, akkor nem érhet bántódásod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Decemberben egy váratlan személy sétálhat be az életedbe. Ez a személy lehet, hogy pont ma kopog be hozzád, és a pénzedet akarja - de lehet, hogy csak pénzt hoz. A pénz mindenképpen fontos neki, ljobb ha résen vagy, akkor te is jól járhatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Lassan járt, tovább érj, így szól a népszerű közmondás, ami egy bizonyos szempontból butaság. Miért ne száguldhatnál, ha ennyi energia van benned, mint ezen a kedden? 

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A családodat nagy öröm érheti ezen a napon, örülj velük, még akkor is, ha nem esik olyan könnyen, mert épp elhalmoznak a saját gondjaid. Ha így teszel, azok is sokkal könnyebben megoldódhatnak.

Halak (február 20. - március 20.)

Számolj le az illúziókkal, mert ezek valójában csak hátráltatnak téged a haladásban, Tartsd meg a hitedet, az fog segíteni, ha pedig híján vagy a hitnek, ideje feltankolni belőle. Találd meg a módját, hogy miként.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás