promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 11: Az egyik csillagjegy megismerkedik egy rejtélyes idegennel, a Halak rengeteg pénzzel térhet haza
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rendkívül változatos képet mutat a csillagjegyek szerelmi élete ezen a hétfőn, kíváncsi vagy a tiédre? Íme a hétfői horoszkópod.

Kos (március 21. - április 20.)

A szerelmi életed elég változatos képet mutathat ma, mert nagyon bizonytalan vagy az érzésedben. Nem vagy biztos, hogy a párod az igazi, miközben más is tetszik, de nagyon nehéz megkülönböztetni a kalandot az igazi szeretettől. Ma azonban lesz időd ezen elmélkedni, használd ki a lehetőséget!

Bika (április 21. - május 20.)

Elég volt már a magányból, ideje párt vadásznod magadnak! Ha már van, az is olyan állott hal szagú, mintha nem is lenne, vigyél bele egy kis életet, ez a nap a szenvedélyé és az izgalmaké, vágj bele merészen!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Azonnali változásra van szükséged, a hétfő lehet a tökéletes nap erre. Lapos a kapcsolatod? Máglyára vele, senkinek sem hiányzik ez az unalom. Reformáld meg, vagy vált egy jobb partira, ez viszont nem mehet így tovább.

Rák (június 22. - július 22.)

A munkahelyeden rengeteg feszkóra lehet számítani, de némi szerencsével ez téged egyáltalán nem érdekel, akkora körülötted a lila köd. Teljesen belezúgtál valakibe, aki lehet hogy a bárod - de az is lehet, hogy nem ő az. Az utóbbi eset okozhat még komoly galibát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mosolyogva olvasgatod a horoszkópot, mondván, hogy ez nem olyan komoly? Lehet ezt csinálni, a baj csak az, hogy néha az életedet is ennyire veszed csak komolyan. Állj a sarkadra, nem vagy már tinédzser. Egy férfi kiveti rád a haálóját, őt is jobb, ha komolyan veszed, mert akar tőled valamit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy izgalmas, túlfűtött szerelmi életet éljen, de neked ma nincs is erre szükséged. Más jellegű problémák köthetnek le, nem csak hétfőn, hanem akár egész decemberben is. Ezekre fókuszálj, a többi majd jön magától.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy régi személy fog feltűnni az életedben, és a kapcsolatotok fordulóponthoz érkezik. Lehet többet akar tőled, mint amennyit te nyújtani tudsz, vagy nyújtani akarnál. Jobb ha nem hitegeted, és egyenes vagy vele. Ha viszont érdekel a dolog és kölcsönös, akkor se bolondozz sokáig.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Van mikor neked kell megtenned az első lépést, de ez a lépés van mikor abból áll, hogy csak hosszasan várakozol. Ma sincsen más dolgod, a másiknak kell lépnie, ha mégsem így történik, akkor annak rossz következményei is lehetnek a jövőben. Ez persze nem vonatkozik örök időkre, de türelmesnek kell lenned, hogy teljes legyen a katarzis.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sebezhetőnek érzed magad, ezért nem olyan könnyű megnyílnod és a bizalmadba engedned másokat. Ne ostorozd magad ezért, de dolgozz a gyógyuláson, mert mély, őszinte bizalom nélkül nincsenek jó párkapcsolatok. 

Bak (december 22. - január 20.)

A párkapcsolatról van szó, neked a pénz nem akadály, de a szerelmet nem kilókban mérik. Fedj fel magadból valamit a szerelmed előtt, ami másnak nincs, bármennyire is furcsa az a valami. Egy furcsa tulajdonság, vagy egy érdekes hobbi, vagy veszélyes gondolat. Nincs is nagyobb kincs néha annál, mikor valaki karakteres, nem olyan mint a többi droid. Te is ilyen vagy, csak gyakrabban kell kihoznod magadból!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma mindenkiben képes vagy meglátni a jót, csak éppen abban nem, aki a legközelebb áll hozzád. Ha kötekedős, hisztis napod van, erőltesd meg magad, mert az nem járja, hogy mások szívjanak miattad. Tedd rendbe az érzelmi világodat minél előbb, és ha kell, kérj bocsánatot, de minimum áraszd el bókokkal és dicsérő szavakkal szíved választottját.

Halak (február 20. - március 20.)

A párkapcsolatod hagy némi kivetni valót maga után, legalábbis te többre vágynál. Ezek után mindegy is, milyen sok pénzzel térsz haza a nap végén, nem tudod igazán élvezni. Pedig ma igazán sok ütheti a markodat. Tegyál meg mindent, hogy egy kis izgalmat csempéssz a kapcsolatodba, és a párod nagyon hálás lesz neked ezért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás