promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 10: Az egyik csillagjegyet a megcsalás fenyegeti, de a Skorpió dörzsölheti a tenyerét örömében
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van akire nagyszerű tettek végrehajtása vár ezen a vasárnapon. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Vasárnap a szokásosnál is érzékenyebben reagálhatsz a bántásokra, rosszindulatra, csipkelődésekre. Lehet néhány szeretted szavait direkt támadásnak fogod venni és ebben lehet igazság. Próbálj utánajárni, mi bánthatja őket valójában, ezen a hétvégén sok mindent tisztázhattok.

Bika (április 21. - május 20.)

Óriási szükség van a távolságtartó magatartásodra a hét utolsó napján. Érzelmileg megpróbálhatnak kibillenteni az egyensúlyodból, ezért nagyon fontos, hogy megőrizd a hideg véred. A párod támogatására ma jobban számíthatsz, mint más napokon.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vasárnap a változtatások napja. Változtass valamin, rendezd át a szobádat, cseréld le a párodat, küldd el a gyerekeket, veszekedj egy nagyot a szüleiddel, hívd fel az egyik ellenségedet - mindegy is, bármi legyen az, csak zökkentsen már ki abból az állóvízből, amiben vagy. Több izgalomra van szükséged, de tehetsz érte.

Rák (június 22. - július 22.)

Hamarosan eljön az idő, mikor a kisujjadat sem kell mozdítanod, annyira összeállnak a dolgok. De ma ma még meló van ezerrel, lelkesítsen a tudat, hogy a munkád célt fog érni, bármiről is legyen szó. Szuper vagy!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Izgalmas személyiség vagy, de olyan falakat húzol magad köré, ami mögé csak nagyon keveseknek van merszük betekinteni. Ma azonban különösen sokat sziporkázol, ami olyanok figyelmét is felkeltheti, akik korábban nem is gondoltak erre. Használd ki a helyzetet, élvezd ki a pillanatot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fogcsikorgatva ugyan, de ma mindenhez jó pofát akarsz vágni, nincs kedved a konfliktusokhoz, inkább a megfelelésvágy hajt. Viszont nem biztos, hogy ez a legcélravezetőbb. Engedd el magad, és szólj be, ha ma úgy esik jól. Néha ki kell rúgni kicsit a hámból, sokan meg fognak lepődni, milyen éles a nyelved.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy régi személy fog feltűnni az életedben, és a kapcsolatotok fordulóponthoz érkezik. Te legszívesebben már el is felejtetted volna őt, ő azonban nem tud kiverni a fejéből, és ennek komoly oka van. Lehet nem érdekel ez az ok, de érdemes felgöngyölíteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bárcsak minden olyan könnyen menne, mint ezen a napon. Ma egyszerűen nem ismersz sem akadályt, sem ellenfelet, nagyon jó formában vagy, aminek a barátaid is a csodájára járhat. Fortuna rád kacsintott, rajtad múlik csak, hogy mennyire használod ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A párod furcsán viselkedik. Valami rosszban sántikál? Még mielőtt belebetegednél az aggódásba, nézz a tükörbe és szívd fel magad. Te értékes jó a humorod, és érdemes vagy a szeretetre. Nem kell megvárni azonban a vészhelyzeteket az ilyen önbizalomfröccsökhöz, mindennap eljáthatnád, mert rád fér. Nyugodj meg, a párod furcsa ugyan, de csak mert valami meglepetésre készül.

Bak (december 22. - január 20.)

Könnyen szót értesz az emberekkel, de nagyon nehezen érteted meg magadat a rokonaiddal? Vasárnap remek alkalom mutatkozik rá, hogy a végére járj ennek az okaira. A szerelmed mindenben támogatni fog, számíthatsz rá. Ha most nincs melletted senki, egy testvéred vagy egy barátod siethet a segítségedre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valaki, akit a távolból figyelsz egy ideje, úgy tűnik szerelmes lesz valakibe. Úgy érzed, mintha megcsalnának, pedig csak nem volt merszed kezdeményezni. Érdemes bátrabban élned a napjaidat, és néha megtenni olyat is, ami elképesztően nehezedre esik. Lehet hogy elbuksz, de a sok bukdácsolás után végül feljutsz egy nagyon magas hegyre. Onnan lesz jó lenézni.

Halak (február 20. - március 20.)

Kapkodásnak nincs ma helye, nagyon alaposan át kell gondolnod, mit lépsz, ha a párod valóban félre lépett. Mielőtt a fejére húznád a vizes lepedőt, próbáld meg feltérképezni a belső világát, a magcsalás általában nem rólunk szól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás