promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztőt bakizott a Híradó riportere, az autósok azóta is szakadnak a röhögéstől
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Országszerte havazik, ezért a riporter a kijelentkezésnél érdekes tanáccsal látta el az autósokat.

A bakivideók egyidősek a kamerák megjelenésével. A kezdetekben a tévécsatornákon még külön műsorok is készültek ezeknek a házi készítésű, furán elsült felvételeknek a bemutatására. A szórakoztató műfaj az internet elterjedésével pedig egyre népszerűbbé vált, és ma már a YouTube-on, Instagramon, Facebook on is rengetegen nézik ezeket a videókat.

Magyarországon is számos neves példát tudunk említeni a bakivideókra. Sokak számára például Stohl András lépcsőről leguruló jelenete a leghíresebb. A híradókban is előfordulnak kínos pillanatok, amikor a műsorvezető azt hiszi, hogy még nincs bekapcsolva a kamera. 

De olyan bakivideók is szembejöhetnek velünk, amikor bizony egy-egy szó vagy kifejezés kimondása okoz gondot a műsorvezetőnek. Most azonban még ennél is nagyobb hibát vétett az köztelevízió műsorvezetője. A Híradó a havazásokkal kapcsolatban készített egy riportot, a tűzoltók is sok riasztást kaptak mostanában, és ilyenkor érdemes jobban figyelni a csúszós, nedves utakon is, hogy elkerüljük a fölösleges balesetet. A riporter az anyag végén figyelmeztette is az autósokat:

Közlekedjenek óvatosan, és mindenkinek csak azt tudjuk javasolni, hogy aki ezidáig még nem cserélte le a téli gumiját nyári gumira, az semmi szín alatt ne induljon útnak!

A riporter szemrebbenés nélkül mondta végig az abszurd szöveget.

Nyilvánvalóan pont az ellenkezőjét akarta mondani, az ilyen valójában gyakrabban megtörténik az emberrel, mint gondolnánk, csak nem a híradóban az élő adásban. A vicces kedvű kommentelők azonban kihozták a helyzetből a maximumot:

Az jó, mert az enyémen még mindig nyári van. :)

Pedig csak félig szőke.

Mint covid idején!!! Pont az ellenkezőjét mondja!

Az út közepén pont jó helyen van a riporter.

Hát ez nem igaz! MOST cserélhetem vissza!

Csak az MTVA-tól megszokott kőkemény profizmus… 

Nem ez volt az egyetlen nagy bakizás a napokban BBC News híradósa is bakizott egyet, mikor középső ujjat mutatott a kamerának. Ekkor azonban már késő volt, mert a felvétel elterjedt, a tapasztalt képernyős végül X-en kért elnézést, mint mondta, ez egy belsős kis buta vicc, volt a kollégákkal, nem a nézőknek szánta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás