promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányba fulladt az élő időjárásjelentés, megszakadt az adás, de ennél csak az rosszabb, amilyen időnk lesz hétvégén, egy szóval: pocsék
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bizony az Idétlen időkig Phil-jének bejelentkezése jut eszünkbe az adatok láttán.

Nem kell ahhoz meteorológusnak lennünk, elég a legelemibb empíria, hogy megállapítsuk: Magyarországra bizony megérkezett a tél, ráadásul rég tapasztalt hóeséssel kísérve, gyermekkorunkat eszünkbe juttatva, a hó még Budapest külső kerületeiben is megmaradt, a Normafán pedig térdig ért.

A fürdőruha és a rövidnadrág egyelőre még maradhat a szekrény mélyén, hétvégén az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) közlése alapján a nappali csúcshőmérsékletek az ország egész területén 0 és 2 fok között alakulnak, jelentős szélmozgás nem várható, csak Sopron környékén.

Szombaton az éjszaka második felében nyugat felől csapadékzóna érkezik, mely reggelre az egész dunántúli régióra hatással lehet, ónos esők alakulhatnak ki. A éjszakai hőmérsékletek -5 és 0 fok között alakulnak majd, a Kisalföldi régióban a szélmozgás is megélénkülhet.

Ennek eredményeképp vasárnap az ország szinte egész területén ködös, borult, párás idő várható, az Északi-középhegység, az Alföld északi részén, és a fővárosban havazásra is lehet számítani, míg az ország nyugati végén, Sopronban akár +7 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála.

Strandolni tehát jó eséllyel nem, de hógolyózni és hóembert építeni fogunk tudni a hétvégén. Reméljük, a mi időjárás-előrejelzésünk nem fog akkora botrányt kavarni, mint az alábbi videóban látható pórul járt meteorológus:

Az alábbi videóban pedig a teljes, részletes időjárás-jelentés látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás