promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leszakadt a busz eleje, a magyar hóesésről döbbenetes videó terjed a TikTok-on, ezrek nézik most
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő állapotok uralkodnak országszerte, az utóbbi évek egyik legnagyobb havazása volt.

Nagyon sok helyen az országban arra ébredhettek, hogy bizony mindenhol csupa fehér borítja a tájat, és ha lelépünk a, akkor bizony jó néhány centiméter mélyre süpped a cipellőnk, hiszen nagyon sok hó esett le az ország egyes részeiben, és mindez óriási fennforgásokat okozott. Az ország számos pontján pedig még most is szállingózik és esik a hó. Számos helyen lehet olvasni az interneten, hogy riasztások vannak érvényben, nagyon sok helyre érkeztek meg a tűzoltók, hiszen sok helyen fák is kidőltek, sokszor pedig az utakra.

Az ország több pontján szakadtak le vezetékek, a HVG többek között arról ír, hogy délelőtt fél 11-ig már háromszáz helyre riasztották a tűzoltókat a havazás miatt az országban. A fővárosban, Budapesten például egy parkoló autóra dőlt egy fa, és ezt kellett a helyszínről elszállítaniuk a szakembereknek. kábelek is leszakadtak, miközben dőlt a fa.

Az ország egyes pontjain pedig úgy roncsolt meg egy kerítést egy leszakadó fa, hogy a lakók nem is tudták elhagyni a kertet.

Persze mindenhol azonnal ellepték a közösségi-média tereket a képek a havazásról, sokszor inkább a havazás szépségeiről jelentek meg felvételek, a gyönyörű havas tájakról közöltek elsősorban felvételeket az emberek, ám nagyon sok platformon már látni lehetett a hóba zárt országot is, és azt, hogy küzdenek a magyarok az elemekkel.

Az Időképen felvételén látszik, hogy a Zselic-dombságon 25-30 centiméter esett le:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás