promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 9: Az egyik csillagjegy párja biztosan félrelép egy közeli baráttal, de a Vízöntőre a legnagyobb bajban is számítani lehet
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lássuk, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp, könnyen meglehet hogy pont az ellenkezőjét gondoltad annak, ami valójában várható. 

Kos (március 21. - április 20.)

Felejtsd el a kellemetlen szituációkat, jobban jársz, ha elengeded őket, mintha mi sem történt volna. Ez elsőre nehéznek hangzik de gondolj csak bele: rosszul jár rajtad kívül bárki is azzal, hogy még mindig cipeled ezeket a terheket? Csak saját magaddal szúrsz ki.

Bika (április 21. - május 20.)

Van mikor jó a változás, de ez a nap nem az a nap. Ragaszkodj a hétvégi rutinhoz, semmi se zökkenthet ki ebből. Ha egy régi baráttal terveztél találkozást, jobb ha lemondod, és bekuckózol otthon. A családod is több időt töltene veled, így a hasznos vegyülhet a kellemessel. Nagy világmegváltó ötleteidet is jobb, ha máskorra időzíted.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szerelmi életedet alaposan megbolygathatja egy idegen, aki olyan húrokat pendít meg benned, amiknek a létezéséről nem is tudtál, vagy már elfeledted őket. Légy azonban óvatos, adj időt az ismerkedésnek, mielőtt fejest ugrasz az új kapcsolatba. Ha már van párod, ez neki nem igazán jó hír.

Rák (június 22. - július 22.)

A családodra mindig számíthatsz, ezt ne feledd el, mielőtt magadba süppednél. Kérj segítséget, ha úgy érzed egyedül maradtál. Használd ki a hétvégét, és főzz valami különlegeset, amivel a szeretteidet is meg tudod ajándékozni - nagyra fogják értékelni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy ex vagy egy régi barát visszatérhet az életedbe, de neked kell döntened, hogy ezt engeded-e. Legyél őszinte, hagyd a játszadozásokat, kinőttél már belőlük. A szerelem azonban nem minden, ne hanyagold el a barátaidat se, már egy kávémeghívás is rengeteget adhat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehéz ezt tudomásul venni, de a párod minden bizonnyal megcsal, ráadásul nem is akárkivel. Ha letagadja, mutasd csak meg neki, mit mutat a horoszkópod, ez támadhatatlan érv. Ha még mindig ellenkezik, a baj nagyobb, mint gondoltuk. Nemhogy félrelép, de egyenesen a legjobb barátoddal teszi ezt! Azért nincs minden veszve, ez egy remek alkalom arra, hogy őszintén megbeszéljétek a kapcsolatotokat, sőt, még az is lehet, hogy a végén már csak nevetni fogtok a dolgon - vagy a horoszkópon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remekül kezeled a konfliktusokat, de mindig van hová fejlődni. Ma tovább polírozhatod a kríziskommunikációs képességeidet, méghozzá úgy, hogy rengeteg konfliktusba kerülhetsz bele. De örülj neki, ez csak a javadat szolgálja, így lehet fejlődni. Néha persze előfordulhat, hogy nem sikerül jól kezelned egy veszekedést, mert van aki menthetetlen. Azt jobb, ha elengeded.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Folyton megcsalásra gyanakodsz, már a címnél tudtad, hogy a te párodról lesz szó? El kell keserítsünk, sajnos nem talált, a te párod olyan becsületes, mint a ma született bárány, még a gondolatra se gondol, hogy esetleg vétkezzen ellened. Jobb lenne felhagyni a sok féltékenykedéssel, és leásni a gyökeréig, hogy honnan ered ez valójában?

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok gondolat kavaroghat a fejedben a jövőről, hogy mi kellene ahhoz, hogy végre nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott életet élj. Pedig jobban belegondolva, minek ezt hajkurászni, nem lenne jobb egy kicsit élvezni inkább azt, ami van? Ez a szombati nap nagy kihívása, élvezned kellene ahelyett, hogy a jövőbe hunyorogsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Rendkívül kreatív formában lehetsz ma, a helyzetfelismerő képességed is rendkívül kiélesedik ezen a napon. Élj vele, és alkoss valami maradandót, aminek az egész család a csodájára járhat. Barkácsolás, egyedi program, bármi lehet ez a dolog. Ennek a kitalálása is rád vár.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rád aztán lehet számítani, főleg ezen a szombati napon. Olyan vagy, mint egy reinkarnálódott Buddha, mindenki hozzád fordul tanácsért, segítségért. Ez azonban nagy felelősség, vedd komolyan. Nem kell mindenre választ adnod, néha elég, ha csak értő figyelemmel kíséred a barátokat, nem tanácsra vágynak valójában, hanem támogatásra.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha van párod, akkor boldog pillanatokat tölthettek együtt. Ha nincs, ma valakit nagyon boldoggá tehetsz. Lehet az ágyban mutatott mutatványaiddal nyűgözöd le, de az is lehet, hogy csak az lehengerlő viselkedéseddel. A kis gesztusok rengeteget számíthatnak ezen a napon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás