promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 8: Egy ex a múltból a vesztét akarja az egyik csillagjegynek, az Oroszlán fontos előreléptetésben reménykedhet
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagok néha kiszámíthatatlanok. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A péntek picit zavaros lehet, nagyon sok gondolat nyomja a gondolataidat, érdemes lehet szellőztetni egy jó alaposat. A rossz döntésektől csak megfájdul az ember feje. Ehhez nyugalomra lesz szükséged, vonulj el egy fél órára legalább a nap folyamán valahova a természetbe.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok lendületet vehetsz a mai napon, amik egy új szerelemhez is közelebb vihetnek. Ha elégedett vagy a régivel, azt se bánd, de készülj rá, hogy valaki fel fogja bolygatni ezt a nyugalmat. Pénz dolgában készülj a jóra, ma egy nagyobb összeg pottyanhat az öledbe.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A váratlan akadályok szakavatott akadályfutója vagy. Ügyesen veszed őket, de a rutin néha figyelmetlenné tehet, és olyankor orra bukhatsz. Ha ma így történne, ne teketóriázz sokáig, egy hiba még nem a világ vége, szállj vissza gyorsan a versenybe, és jobban fogod élvezni, mint mikor még látszólag mindent tökéletesen csináltál.

Rák (június 22. - július 22.)

Kétkedésnek helye ma nincs, ha nem tudsz dönteni, hagyatkozz az első megérzésedre, ha nincs első megérzésed, csak bökj rá az egyik lehetőségre, és ne foglalkozz a következményeivel. Néha nyugodtan lehetsz hazárdjátékos, engedd el magad, tanulj meg élni végre!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mostani bolygóállás végre elősegíthet téged abban, hogy pontot tegyél néhány probléma végére, legyen az munkahelyi, vagy magánéleti. Ha nem is tudsz mindent megoldani teljesen, sok mindent átlátsz majd és megértesz, amik később könnyebbé tehetik a dolgodat. Ne hibáztass másokat, hanem olykor ismerd el a saját tévedéseidet. A mai napon több apró hibát véthetsz.

A szerelmi életed rejtélyes utakon indíthat el, olyanon amire előtte nem is mertél volna gondolni. A munkahelyeden viszont különösen elégedettek lehetnek veled, még ha ezt nem is kötik az orrodra. Na dőlj még hátra, de ennek könnyen előléptetés lehet a vége.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az exed nem kímél, pedig legszívesebben tudomást sem vennél róla. Ha sikeres vagy a kapcsolatotokból kilépve, az nagyon zavarhatja az önérzetét, és ezért a hátat mögött rosszat kíván neked. Ha nehézségeid vannak, ő tesz róla, hogy ne is legyen könnyebb. Állj ki magadért, itt az alkalom.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Pénteken úgy érzed nem bírsz ki még egy napot, teljesen ki vagy már készülve ettől a héttől, akkora a nyomás. Lehet ezt érzed, de ha így is van, ne feledd, hogy ezeket a terheket valószínűleg csak te rakod magadra, túl sokat agyalsz. Lazulj el kicsit, egyébként sincs már sok hátra abból, ami ennyire feszélyez. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Decemberben kicsit nyugtalan lehet a lelki világod, hadd hogy átsuhanjanak rajtad az érzések, rossz ötlet lenne elfojtani őket. Hadd jöjjön ki, aminek ki kell jönnie! A barátaid úgysem ítélkeznek, elfogadnak olyannak, amilyen vagy, a gyarlóságaiddal együtt. Törekedj mindig a jóra, úgy nem érhet komoly bántalom a mai nap.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ember tervez, Isten végez, te sem így képzelted el ezt a mai napot. A szerelem terén nem túl mozgalmas a péntek, de ennek örülhetsz is, mert a munkádban jókora felfordulás várható.

Bak (december 22. - január 20.)

Általában próbálsz igazságos lenni, de néha veled is előfordulhat, hogy félrevisznek az érzelmek. Ezen a pénteken is számítani lehet rá, hogy ez megtörténik, de ne búsulj, sosem kérő bocsánatot kérni, vagy belátni a hibákat, ha úgy érzed vétkeztél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Amennyire szerencsétlenül járt az exekkel a Szűz, annyira szerencsés vagy te. Neked nem kell a hátbaszúrástól tartanod, sőt, volt szerelmed kifejezetten támogatólag lép fel veled kapcsolatban. A szeretet nem múlik el csak úgy, bár sokan nem gondolnak ebbe bele.

Halak (február 20. - március 20.)

Halogatással nem jutsz előre, ez rossz jel. Kedden érdemes bátrabban belevágni a nagy feladatokba, főleg azokba, amiket már régóta tolsz magad előtt. Tiszteld meg magadat ezzel. A párkapcsolatodba ma számíthatsz egy kis izgalomra, kizárólag jó értelemben véve.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás