promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 6: Az egyik csillagjegy sajgó szíve ma végre begyógyulhat, a Bika viszont nem bír a libidójával
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma bármi megtörténhet. Légy derűs, hogy a lehetséges forgatókönyvek közül a jobbik valósuljon meg. Íme a szerdai napi horoszkóp, tele csupa meglepetéssel.​

Kos (március 21. - április 20.)

Át kell ma gondolnod pár dolgot, mert jelentős változások közelednek feléd. Át kell alakítanod a gondolkodásmódodat, ha labdába szeretnél rúgni. A környezeted értékelni fogja a változást.

Bika (április 21. - május 20.)

Készülj fel mindenre, mert elképesztő étvágyad lehet - és ebben az esetben ne csak a hasadra gondolj. Ez azonban amennyire jól hangzik, annyira visszás is lehet, a környezeted nem biztos, hogy jól fogja viselni a dolgot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Régóta szenvedsz már a múlt sebeitől, de ma könnyen előfordulhat, hogy néhány infó a helyére kerül, és te is más fénytörésben látod majd a múltat.

Rák (június 22. - július 22.)

Szerdán lehet, hogy olyan kompromisszumot kell kötnöd, amihez egyáltalán nem füllik a fogad. Elég makacs szoktál lenni, de ma lehet jobban teszed, engedsz a csillagoknak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szerdán szürkén indul a nap, már már saját magdat is unod, de aztán egy nem várt barátod szerencsére fel fogja dobni. Vajon kinek adhatsz majd hálát, hogy megmentett ebből a meredt állapotból?

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fel kell hagynod a halogatással, hogy csodás dolgok történjenek veled. Légy bátor, és meglátod, özönvíz szerűen ömlik majd rád az áldás. De előbb merj változtatni!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Irányításmániával vádolnak, pedig csak félremagyarázzák azt, hogy született vezető vagy. A mai napon biztosan, egyszerűen a csontjaidban érzed, mit kell tenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerelmi életedre sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetned, mert ennek még nagy veszekedés lehet az eredménye. Szakítsatok ma mindenképpen időt arra, hogy kicsit együtt legyetek, és őszintén megnyílhassatok egymásnak..

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerencsés nap elébe nézel, mintha csak kiittad volna azt a bizonyos fiolát a Harry Potterből. A varázslós referencia sem véletlen, ma egészen varázslatos dolgok történhetnek veled. Dőlj hátra, és élvezd a napot!

Bak (december 22. - január 20.)

Szerdán egy kollégád meglepő dolgot közölhet veled, ami teljesen felborítja a napodat. Ha így lesz, próbáld meg megtartani az egyensúlyt, és csak akkor hozz döntést, ha úgy érzed alaposan átgondoltad, hideg fejjel. Ha vannak gyerekeid, ma ölelgesd meg őket, nem számít hány évesek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lassan járj, tovább élsz, szokták mondani. Mekkora hülyeség, legalábbis annak, aki tűzet reggelizik és szárnyakkal alszik? Ideje csúcssebességre kapcsolnod, ne spórolj semmin, ráérsz még a piehnésre a cél után, ez a te napod!

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki, hogy teljesen készen készen állsz a változásra. Viszont más kérdés, hogy te akarod-e, hogy az életed jobb legyen? Sok negatív jellemvonásodat el fogod tudni hagyni a közeli jövőben, ha elég elszánt vagy. Az vagy?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás