promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korhatáros fotó került ki Dua Lipáról: fekete csipkeruhája semmit nem takart, formás fenekét teljesen beletolta a kamerába
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű énekesnő megint ellopta a show-t.

Dua Lipa jelenleg talán a világ legmenőbb énekesnője. A különleges nevű művésznő neve valójában az igazi neve is: a "Dua" albánul szeretetet jelent, a Lipa pedig az igazi vezetékneve.

A koszovói albán származású Dua Lipa édesapjának is köszönhetően (Dukagjin Lipa, aki a menedzsere is) napjaink egyik első számú női előadójává lépett elő, aki igazi szupersztár alkat.

Zenéjében kiváló stílusérzékkel vegyítette az 1980-as évek disco hangulatát a modern hangszerelésekkel, fülbemászó dallamokkal és remek muzsikusokkal dolgozik együtt az egyébként születése óta Angliában élő énekesnő.

Dua Lipa valószínűleg rengeteg férfi álma, és most úgy tűnik, hogy újra szabad pálya, ugyanis nem régiben jelentette be, hogy véget ért 8 hónapos kapcsolata a nála 17 évvel idősebb Romain Gavras francia rendezővel ( a rendező több díjat is begyűjtött a neves cannes-i filmfesztiválon).

Dua Lipa azonban minden jel szerint távol áll a szomorkodástól: jövő évtől színésznőként is debütál, februárban lesz világszerte a bemutatója. A filmet Matthew Vaughn rendezte, és egy akció-thrillerben csodálhatjuk majd meg az egyelőre még csak énekesnőt.

A művésznő nem csak gyönyörű és tehetséges, hanem nagylelkű is: a világ egyik legsikeresebb énekesnőjeként jelentős vagyonnal rendelkezik, és édeasapjával közösen Koszovóban már több oktatási intézményt és kórházat is építtetett a származására büszke Dua Lipa.

A hétvégén rendezték meg az Academy Museum gáláját, amire Dua Lipa is meghívást kapott, és bizony sikeresen lopta el a showt. Az énekesnőt az Isten is sztárnak teremtette, ez nem kérdés.

Mi kénytelenek vagyunk bevallani, hogy bizony a szerelésén is rajta felejtettük a szemünket: Dua Lipa egyszerre elképesztő erotikus és elegáns, és bizony a ruha látni enged ezt-azt az énekesnő nagyon csinos alakjából:

Szóval uraim (és hölgyeim), Dua Lipa szabad, lehet neki írni az Instagramon - de ha valami összejön, kérjük, küldjenek a történettel egy levelet szerkesztőségünkbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás