promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A meztelen combú Cserpes Laura szexi ragadozóként gálázott
Borítókép:  Laura Official / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő idén új életet kezdett, hatalmas változásokra számít.

A napokban tartott Glamour-gála megfelelő apropót szolgáltatott a hazai celebek számára, hogy a legjobb formájukban mutassák meg magukat a közönség előtt. Ezúttal nem vörös, hanem zöld szőnyegen kellett pózolniuk, aminek megvolt a maga alapos oka.

A szervezők ugyanis a Women of the Year 2022 díjátadón a fenntarthatóságra és környezetvédelemre helyezték a hangsúlyt, ezért mindenkitől azt kérték, hogy ne vadonatúj, hanem egy korábban már viselt, kedvenc darabjukban érkezzenek.

Valószínűleg Cserpes Laura is szót fogadott, aki divatosan kócosan, és izgató fekete szerelésben parádézott a gálán. Szemmel láthatóan jól érezte magát a bőrkabát alá vett, szinte a csípőjéig felvágott koktélruhájában, amely láthatóvá tette formás combjait. Az Instagram-oldaláról az most nem derült ki, hol láthattuk korábban ebben a szerelésben.

Laura ezúttal nem szerepelt a jelöltek között, ám a barátnői társaságában így is magabiztosnak és feldobottnak tűnt. A 33 éves énekesnőről jelenleg úgy tudjuk, hogy szingli, bár az új évet hatalmas elhatározásokkal kezdte.

„Nagyon várom, hogy mit tartogat számomra 2022! Azt hiszem, be fogok sétálni az ajtókon, amiket idén már kinyitottam…”

– tett titkos fogadalmat, és a nagy átalakulás jegyében rögtön tetoválást is készíttetett a hátára, a kedvenc bibliai idézetét varratta magára. Bár igyekszik egy erős és céltudatos nő képét mutatni, nem hallgatja el az alkalmi gyengeségeit sem.

Éppen március 15-én például beszorult a liftbe, ami nem egy nagy tragédia, viszont Laurának kellemetlen poszt-covid tünete maradt hátra. Ha nagyobb stressz nehezedik rá, tudatosabban oda kell figyelnie magára, különben pánikroham tör ki rajta. A dolog ijesztő, de az énekesnő ma már megtanult azzal együtt élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás