promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eszméletlen dögös fotót posztolt Cserpes Laura – talán még sosem láttuk ilyen kihívóan izgatónak
Borítókép:  YouTube / Laura Official (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a szemünk láttára nyit új fejezetet az életében, gyökeres változásnak lehetünk tanúi.

Nagyon úgy tűnik, hogy teljesen tiszta lappal akarja indítani a 2022-es évet Cserpes Laura. A 33 éves énekesnő combközépig érő, tűzvörös ruhában, buja tekintettel pózolt az újév első napján kitett Instagram-fotóján, amelyhez pár mély gondolatot is fűzött.

„Ha visszanézek az elmúlt egy évemre, akkor talán a leginkább azt tudnám megfogalmazni, hogy rengeteget tanultam. Tanultam, hogy lehetek egyre erősebb úgy, hogy közben a lelkem nyitva maradjon; szeretni úgy, hogy közben el is tudjak engedni; merni hibázni úgy is, hogy közben a legjobbat akarjam adni”

– írta A Dal című zenei műsor többszöri szereplője. Laura elszántan arra is fogadalmat tett, hogy annyiszor újul meg és indul el újra, míg oda nem ér, ahová meg kell érkeznie. Bár a részleteket homályban hagyta, ez nyilván nemcsak a szakmai, de a magánéletére is egyformán vonatkozik.

„Szeretem azt, ahol most tartok. Ez is én vagyok. Ez is a film része, amit egyszer vissza fogok nézni. És nagyon várom, hogy mit tartogat számomra 2022! Azt hiszem, be fogok sétálni az ajtókon, amiket idén már kinyitottam”

– fejezte be rejtélyes posztját az énekesnő, akitől idén minden bizonnyal jó néhány nagy dobást láthatunk majd. Az átalakulás részeként értelmezhető az a korábbi fotója is, amelyen meztelen felsőtesttel láthattuk, bőrén egy gyönyörű tetoválással.

Az Instagramról azóta már eltüntetett kép tanúsága szerint Laura egy bibliai idézetet varratott magára. Az 1. zsoltárból származó idézet („Olyan leszel, mint a folyóvíz mellé ültetett fa, mely idejekorán meghozza gyümölcsét”) egyfajta iránymutatóként szolgált számára az eddigi élete során.

„Emlékszem, már első olvasásra valamiért egyenesen a szívemig hatolt. Több szempontból is fontos jelentőséggel bír, de összegezve, ez az egy mondat esszenciálisan az egész életet szimbolizálja számomra. A családot, a sikert, a jelent és a jövőt, a kemény munkát; a soha fel nem adást, a fejlődni akarást és az állandó megújulást”

– magyarázta az énekesnő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás