promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete Dávid felesége kitálalt - elmondása szerint az énekes néha haza se ment hozzá
Borítókép:  Forrás: Fem3
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fekete Dávid felesége reagált az énekes döbbenetes bejelentéséhez, miszerint külön utakon folytatják tovább. Regina szerint a férfi állandó féltékenysége komoly vitákat eredményezett, de ő is csak a Facebookról tudta meg, hogy válnak. 

Múlt héten meglepetést okozott Fekete Dávid, amikor a közösségi oldalára kiírta, hogy feleségével válnak. Azt állította, az asszony egy másik férfi oldalán keresi a boldogságot. Később a TV2 reggeli műsorában az énekes már úgy fogalmazott: 

"Több százmilliót bukott az autókerekedésével, miután átverték. Az anyagi nehézségek rányomták a bélyegüket a kapcsolatukra is, az asszony szülei házának tetőterébe költöztek, hogy legyen segítségük a Regina előző kapcsolatából született kislány és a tavaly januárban született ikerfiúk nevelésében. Eltávolodtak egymástól, és mindketten félreléptek"

A sértett fél sokáig nem kívánt nyilatkozni az ügy kapcsán, hétvégén azonban a Blikk-nek adott interjúban kitálalt.  

" Egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt"

Regina azt is elmondta, hogy amióta bedőlt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttük, és a férje nem adta meg azt az anyagi hátteret, amire egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna. 

"Volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van"

A 23 éves nő hozzátette, hogy egyéves ikrei mellett kényszerült elmenni dolgozni, és ha nem kapott volna a saját családjától anyagi támogatást, nem tudta volna végigcsinálni.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás