promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben a műsorban tér vissza Magyarország egyik kedvenc énekesnője
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy új műsorvezetőkkel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket A Dal következő évada.

Már tényleg csak egy hónap, és 2022. január 29-én szombaton a Duna TV műsorán elrajtol A Dal következő szezonja. A két műsorvezető Király Viktor és Rókusfalvy Lili lesz. Utóbbi jelentette be az Instagramján, hogy visszatér a zsűribe Wolf Kati, akivel a műsor 2012-ben kezdetét vette, de ott lesz Mező Misi is.

A másik két zsűritagot Király Viktor Instagram-oldalán leplezik le holnap.

A Dal idei évadjába mintegy félezren jelentkeztek, amit ezúttal is negyven produkcióra szűkítettek le.

A négy válogatóból adásonként öt, összesen húsz dal jut tovább a két elődöntőbe: négy produkció a zsűri pontjai alapján, az ötödik a közönség szavazataival. Az elődöntőkből négy-négy dal kerül be a március 12-i fináléba, amelyben kiderül, melyik lesz Magyarország slágere 2022-ben.

A döntőben a zsűri által legjobbnak ítélt, legtöbb pontot kapó négy produkcióra lehet szavazni, a végső győztesről idén is a közönség dönt.

A verseny tavalyi győztese a Kaukázus együttes lett, akik az Egyetlen szó című dallal nyerték el a műsor fődíjának számító 10 millió forint összértékű zenei támogatást.

A döntőbe jutó nyolc dal minden előadója gazdagodik a zenei pályájára fordítható nyereménnyel. Idén is odaítélik a legjobb dalszövegért járó díjat, valamint az Akusztik Dalverseny fődíját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás