promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egetverő akciónapokat hirdettek a boltokban, csak 5 napig tart a kedvezményünnep
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő kedvezményekkel várnak mindenkit a hazai boltok ebben az 5 napban.

Hihetetlen, de ebben az évben minden évszakra jutott egy Glamour-napok, és még mindig nincs vége a meglepetéseknek. Miután áprilisban, júliusban, és októberben is voltak Glamour-napok, karácsony előtt is elképesztő akciók és kedvezmények várhatók a kijelölt boltokban, ugyanis jön az úgynevezett Xmas Week, amiről csak nagyon kevesen hallottak eddig, hiszen senki sincs hozzászokva, hogy az őszi Glamour-, illetve Joy-napok, no meg a Black Friday után még lesz valami kedvezményünnep, amikor különböző kuponok felhasználásával olcsóbban juthatunk bizonyos termékekhez.

Pedig a hír igaz, napokon belül elindul a Glamour-napok Xmas Week, szóval még karácsony előtt be tudunk szerezni ezt-azt, amit szeretnénk.

De érdemes sietni, mert csak 5 napig tart a kedvezményünnep: december 7-e, csütörtöktől egészen december 11-e, hétfőig tudjuk majd beváltani a kuponokat. Ha nyomtatott formában szeretnénk a kuponokat, akkor meg kell venni a decemberi Glamour-magazint, de az ingyenesen letölthető applikáción keresztül is hozzájuthatunk - természetesen ezért is fizetni kell, mint az újságért; csak kicsit többet.

A magazin ugyanis 1590 forintba kerül, míg az alkalmazáson keresztül meglévő előfizetőknek 1990 forint, míg új előfizetőknek 2490 forint.

Ilyenkor mindig az egyik legfontosabb kérdés a vásárlók részéről, hogy a kedvezményre jogosító kuponokat online is be lehet-e váltani: ugyebár háromfajta kupon van ilyenkor, az üzletben, a csak online, illetve az üzletben és online beváltható típusok. Arról, hogy egy adott kupon beváltható-e online is, arról a kupon hátoldalán találunk információt; csak úgy, mint a beváltáshoz szükséges kódot is.

Az Xmas Week-en nagyon sok üzlet vesz részt: többet között a Tesco, a Rossmann, és az Ecofamily is; a többiről a weboldalon tudtok tájékozódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás