promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totális átverés a Glamour-napok? Forronganak a magyar vásárlók, elszabadultak az indulatok az akciók miatt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar vásárlók a kuponokat is kritizálják. 

Ha fiatal, magyar nő vagy, egészen biztosak vagyunk abban, hogy hallottál már a Glamour-napokról. Ha pedig férfi vagy, a barátnőd miatt biztosan tudod, mi is ez. Az április 11-től 16-ig tartó akció ideje alatt biztos telve lesznek a drogériák és az akcióban részt vevő áruházak.

A Magyar Glamour-napok a Glamour Hungary magazin által évente megrendezésre kerülő bevásárlóláz (azért nem csak a nők körében népszerű) Magyarországon. Az esemény során különböző divat- és szépségápolási márkák kedvezményeket, akciókat és különleges ajánlatokat kínálnak termékeikre és szolgáltatásaikra. A rendezvény jellemzően több napig tart, divatbemutatókat, workshopokat és egyéb, a divathoz és szépséghez kapcsolódó tevékenységeket is tartalmaz, bár a Covid óta sajnos erősen megcsappant a népszerűsége ennek is, legalábbis a vásárlók visszajelzései alapján. Persze a téma megosztó, hiszen van, aki egész évben ezt az akciót várja. (Évente kétszer van). 

Érdemes lehet azonban büszkének lenni arra, hogy ez egy valóban magyar "találmány", a Glamour-napokat a magyaroktól vették át a németek is rendszeres szokásként. 

Az emberek kezdenek rájönni, hogy a kereskedelemben sokszor alkalmazzák azt a trükköt, hogy először árat emelnek bizonyos termékeken, majd abból vonják le a kedvezményes kuponok értékeit, így nagyjából a termék eredeti ára jön ki; tehát végülis átverés (tisztelet a kivételnek). 

A kuponokban is változások történtek az elmúlt években, többféleképpen is hozzájuk lehet jutni. Vagy megvesszük a Glamour magazint és abból vágjuk ki a kuponokat, vagy letöltjük őket egy fizetős applikáción keresztül. A magazin közel 2000 forint, tehát borsos ára miatt már sokan háborognak, így igény van a letöltős megoldásra is a vásárlók részéről; bár van, aki ott sem akar fizetni. 

„Az alkalmazáson belül miért kell fizeni a kuponokért?”

- írta egy dühös kommentelő a Rossmann Facebook-oldalán. 

A nagy bevásárlóakció egyre kisebb népszerűségnek örvend a magyarok körében, a másik hazai drogérialánc, a DM már nem is vesz részt a Glamour-napokban. Idén saját akciós napokat tartanak, pont a Glamour-napok ideje alatt, így kvázi konkurenciaként lesznek jelen. De nem csak a DM-nél figyelhető meg ez a tendencia. Egyre kevesebb márka vesz részt a kuponakcióban, sokaknak pedig egyre negatívabb a véleménye erről a bevásárlóakcióról.

„Elmeroggyant napok a Glamour napok, megmozdulni se lehet az üzletekben délután-esténként (mert ugye a többség dolgozóban van). Biztos, ami ziher, se tömeg, se sor, se kifogyott készlet, tegnap bevásároltam, ami kellett”

A megosztó magyar énekesnő, Tóth Andi is bekapcsolódik a Glamour-napokba, ugyanis saját márkás műszempilláját fogja reklámozni és dedikálni az eseményen, az egyik budapesti plázában. A kommentelők rögtön be is szóltak az énekesnőnek és kritizálták, jelenlétét. 

„Inkább nem veszünk tovább olyan márkát akkor,  jó hogy szóltok”

Még jó, hogy az élete az éneklés!!! Elég hamar abba hagyta és eladta a lelkét!

Hogy fog egy szempillát dedikálni?

Szerintem van más, szebb ismert nő is, aki reklámozza ezt a terméket

Csak nehogy elfajuljon a dedikálás más irányba!!

- írták a Facebook-on.

Ha neked is van akár pozitív, akár negatív tapasztalatod a kuponnapokkal kapcsolatosan írj nekünk! Leveleiteket várjuk a Facebook-oldalunkon keresztül vagy az info@promotions.hu email címre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás