promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kártevőkkel teli étel jelent meg a boltokban, azonnali figyelmeztetést adott ki a Tesco
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét figyelmeztetést adott ki a Nébih, most egy Tescóban vásárolható termékkel van baj. 

Sokszor előfordult már, hogy valamelyik hazai üzletláncból vissza kellett hívni egy terméket valamilyen fertőzés vagy kártevők jelenléte miatt. Előző évben húsvétkor robbant ki hatalmas botrány, amikor a Kinder csokikat sorra hívták vissza. Akkor az emberek nem is mertek egy jó ideig ilyenfajta csokit venni. Nemrég pedig már egy karácsonyhoz szorosan kapcsolódó édességgel is baj volt. Visszahívtak egy szaloncukrot, amelyet, ha megkóstolunk garantáltan nem olyan minőséget kapunk, mint amit várnánk. 

Most a Tesconál akadt némi probléma, ugyanis kártevők jelenléte miatt kellett visszahívni egy terméket. 

A Nébih közlése szerint a csomagolt manduláról van szó, a termék pontos megnevezése:  TS Natur Mandula 200 g, 500 g és Lédig Natur Mandulabél. A gyártócég a ENCINGER SK s.r.o. A TS NATUR MANDULA 500G esetében azoknál van baj, ahol a minőségmegőrzési idő 2024. 06.28 és 2024.06.26. A LÉDIG NATUR MANDULABÉL minőségmegőrzési ideje pedig 2024.09.25. A TS NATUR MANDULA 200G esetében a 2024.06.27-es minőségmegőrzési időt kell figyelembe venni, ezekre kell figyelni, amikor visszavisszük a terméket a boltokba. 

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el!

- olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal hivatalos oldalán

A termékek a vásárlás helyére vagy bármelyik magyarországi Tesco áruházba visszavihetők, ahol a vásárlást igazoló számla vagy nyugta hiányában is kicserélik vagy visszatérítik annak árát. Mindenképp legyünk körültekintők, ugyanis veszélyes lehet az egészségünkre is. Főleg a karácsony közeledtével kell jobban figyelni a dolgokra, nehogy olyan élelmiszerekből vásároljuk be, amelyek valójában nem alkalmasak az emberi fogyasztásra. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás