promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali figyelmeztetést adott ki a Nébih: ezeket a szaloncukrokat semmiképp se vedd meg karácsonyra!
Borítókép:  Nébih
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyártó több termékét is visszahívja a Nébih a csütörtöki friss bejegyzésük szerint.​

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal folyamatosan nagyon hasznos információkkal szolgál a vásárlók számára, hiszen általában olyan veszélyekre hívja fel a figyelmet, amikről sokszor még csak sejtésük sincs az embereknek, így történt ez most is.

Közeleg ugyanis a karácsony, de a Nébih máris visszahívta a forgalomból a Lissé Édességgyár Kft.  „Nyírfacukor szaloncukor – többféle ízesítésben” elnevezésű termékeit. A visszahívás oka a hivatalos tájékoztatás szerint minőségmegőrzési időn belüli termékromlás, ami lefordítva azt jelenti, hogy a terméket megkóstolva nem azt a minőséget kapjuk, mint amire eredetileg számítottunk volna.

A Nébih közleménye szerint az alábbi termékekre vonatkozik a visszahívás:

  • A 2024. 03. 27-i minőségmegőrzési idejű, 170 grammos Nyírfacukor mákos krémmel töltött fehér csokoládés szaloncukrot;
  • a 2024. 04. 09-i minőségmegőrzési idejű, szintén 170 grammos Nyírfacukor pisztáciás krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot;
  • a 2024. 03. 25-i minőségmegőrzési idejű, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás rumos ízű trüffelkrémmel és homoktövisízű krémmel töltött szaloncukor étcsokoládéval elnevezésű termékét;
  • valamint a szintén 2024. 03. 25-i lejáratú, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás éttrüffelkrémmel és írkrémlikőr-ízű alkoholos krémmel töltött desszertet.

A Nébih honlapján azt közölték, hogy az érintett termékeket a vásárlás helyén visszaveszik. A gyártó a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit, így aki bármelyik felsorolt termékből vásárolt mindenképpen vigye vissza a boltba mégpedig azonnal. Az ünnepek közeledtével semmiképpen sem érdemes kockáztatni az említett szaloncukrokkal, ki tudja mi történhet ha elfogyasztunk egy olyan kedvelt karácsonyi édességet, amelynek a minősége megkérdőjelezhető.

(MTI)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás