promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
14 sajátgyártású karácsonyi film a Netflixtől, a legrosszabbtól a legjobbig
Borítókép:  time.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix ismert arról, hogy szereti az ünnepi szezonnak megfelelő, sajátgyártású tartalmakkal megörvendeztetni a nézőket. A Rotten Tomatoes kritikusai értékelték a karácsonyi választékot. Íme a lista a legrosszabb alkotásoktól a legjobbakig.

A cikkben felsorolt sorrend a filmek aktuális értékelését mutatja, amely idővel változhat. A listába csak azok a filmek kerültek be, amelyek már kaptak valamilyen értékelést a Rotten Tomatoes-on.

14. Az adventi naptár

Értékelés: 33%

„A küszködő, de tehetséges fotós egy régi adventi naptárat örököl, ami megjósolja a jövőt. De vajon a szerelemhez vezető utat is megmutatja?" (Forrás: Netflix)

13. Egy herceg karácsonyra – A királyi bébi (2019)

Értékelés: 33%

„A karácsony igazi ajándékkal kedveskedik Aldoviának: egy királyi babával. Először azonban Amber királynőnek segítenie kell megtalálni egy elveszett békeszerződést.” (Forrás: Netflix)

12. Karácsony a vadonban (2019)

Értékelés: 38%

„Mikor a férje váratlanul véget vet a házasságuknak, Kate magányosan vág bele második afrikai nászútjába, ahol végül célra és reménybeli szerelemre talál.”  (Forrás: Netflix)

11. Kánikulai karácsony (2017)

Értékelés: 40%

„Egy problémás fiatal (Luke Grimes) rég elveszett apját keresi. Ehelyett azonban karácsony estéjén egy italboltban túszhelyzetbe kerül.” (Forrás: Netflix)

10. Christmas Inheritance (2017) 
Jelenleg nincs hivatalos magyar cím.

Értékelés: 43%

„Mielőtt az ambiciózus örökösnő, Ellen Langford megörökölhetné apja ajándéküzlet hálózatát, át kell adnia egy különleges karácsonyi képeslapot apja egykori partnerének Snow Fallsban, a szülővárosban, amit Ellen soha nem ismert. Amikor egy hóvihar miatt a kisváros fogadójában kell maradnia, pénz híján kénytelen ledolgozni a szoba árát. A városban való tartózkodása alatt románcba bonyolódik egy helyi művésszel, és felfedezi a karácsonyi ajándék igazi jelentőségét.” (Forrás: Wikipédia)

9. Alkalmi randevú (2020)

Értékelés: 50%

„Csak el akarják kerülni a család rosszallását ebben az évben. Semmi kényszer. Semmi romantika. És persze semmi szerelem.” (Forrás: Netflix)

8. Egy herceg karácsonyra – Királyi esküvő (2018)

Értékelés: 50%

„Egy évvel azután, hogy segített Richardnak bebiztosítani a trónt, Amber visszatér Aldoviába esküvői terveivel. De egyszerű ízlése nem felel meg a királyi protokollnak.” (Forrás: Netflix)

7. Karácsonyi krónikák (2018)

Értékelés: 67%

„Miután karamboloznak a Télapó szánjával, egy testvérpár egész éjjel iprakodik, hogy a meglepően ravasz és szókimondó Télapóval karöltve megmentsék a karácsonyt." (Forrás: Netflix)

6. Very Murray Christmas (2015)

Jelenleg nincs hivatalos magyar cím.

Értékelés: 68%

„A történet szerint lemondják Bill Murray karácsonyi fellépését egy hóvihar miatt, aki így egy bárban keres menedéket, ahol a mecénástársak több mint hajlandók elénekelni vele néhány ünnepi dalt.” (Forrás: Netflix)

5. A karácsonyi lovag (2019)

Értékelés: 70%

„Egy középkori lovag varázslatos módon a jelenbe kerül, és beleszeret egy középiskolai tanárnőbe, aki kiábrándult a szerelemből.” (Forrás: Netflix)

4. Egy herceg karácsonyra (2017)

Értékelés: 75%

„Korán érkezik a karácsony a fiatal, ambiciózus újságírónő számára, amikor külföldre küldik, hogy anyagot gyűjtsön egy délceg hercegről, akiből egy nap király lesz.” (Forrás: Netflix)

3. Karácsonyi cserebere

Értékelés: 75%

„Amikor egy hétköznapi chicagói cukrász és egy jövendőbeli hercegnő rájönnek, hogy olyanok, mint két tojás, karácsonyi, helycserés terveket szőnek.” (Forrás: Netflix)

2. Behavazva (2019)

Értékelés: 81%

„Egy hideg karácsonyi este hóvihar dúl a kisvárosban, ami felbolygatja a barátságokat és szerelmeket a középiskolai végzősök között.” (Forrás: Netflix)

1. Klaus (2019)

Értékelés: 94%

„Egy önző postás és egy zárkózott játékkészítő meghökkentő barátsága örömet hoz a hideg, sötét városba, amelynek szörnyen nagy szüksége van rá.” (Forrás: Netflix)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás