promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 3: Az egyik csillagjegy életét teljesen felbolygatja egy régi szerelem, a Mérleg kikotyoghat egy fontos titkot
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég zűrzavarosan alakul a hétvége néhány csillagjegy számára. Íme a vasárnapi napi horoszkóp.​

Kos (március 21. - április 20.)

Elég nehéz hét elé nézel, ezért vasárnap mindennél fontosabb, hogy kipihend magadat. Nagy változás érkezhet a munkádban, amire nem lehet felkészülni igazán, de erőt gyűjteni azért érdemes. Remek alkalom ez arra, hogy inkább a szerelemre koncentrálj, ajándékozd meg magadat és a párodat valamivel. Ha nincs párod, ideje keresni egyet!

Bika (április 21. - május 20.)

Szorongsz a mai nap miatt, mert érzed, hogy valami váratlan vár rád. Ez lehet egy régi szerelem felbukkanása, vagy egy váratlan esemény, amire nem számítottál. Mindenképpen régi lelki sebek fognak felszakadni, hogy végre úgy forrjanak be, hogy már ne okozzanak gondot. A rosszban tehát van valami jó is, tartja a bölcs mondás.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vasárnap a szerelmi életedre kellene koncentrálnod, ami azt is jelenti, hogy ne sajnáld a pénzt. Költs ma kettőtökre, mert ez a ti napotok, a naptár szerint nincs semmilyen különleges alkalom, mégis lehet, hogy sokáig ez lesz az utolsó nap, amit ilyen harmóniában tudtok eltölteni. Koronázzátok meg, de a pénz legyen ennek a gátja.

Rák (június 22. - július 22.)

Szerelem. Sötét verem, szólnak Petőfi Sándor elhíresült sorai, és bizony te is, amint feltűnik egy régi szerelmed, máris könnyen összezavarhat téged. Nem vagy tisztában az érzéseiddel, ha még most is képes ennyire megbolygatni a lelki egyensúlyodat. Ne kerülgesd a forró kását, mondd meg egyenesen azt ami van, még akkor is, ha félsz a reakcióktól. 

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Vasárnap szerelem dolában kivételesen sikeres lehetsz. Téged is meglephet a dolog, mert eredetileg nem is voltak ilyen szándékaid. De hiába: aki tud, az tud!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sokat pörögsz, legszívesebben mindent megreformálnál, felújítanál, elajándékoznál. Tartsd meg ezt az energikusságot, a barátaid imádnak érte, és a családod is felnéz rád, amiért olyan sokat vállalsz. Persze meglehet, hogy ezt nem mondják az arcodba. Mondanám, hogy néha nyugodj le egy kicsit, de ma ez lehetetlen, mert hajthatatlan vagy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szívesen bíznak rád nagy titkokat az emberek, mert azt gondolják, hogy megbízható vagy. Ez így is van, de még te sem vagy tökéletes, ma különösen kellemetlen dolgot kotyoghatsz ki, ha nem vagy elég körültekintő és figyelmes. A dolog a párkapcsolatodra is kihathat, szóval ma az a legjobb, ha csak keveset beszélsz, és megválogatod a szavakat. A hallgatás azonban csak még figyelmesebbé tesz téged.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha tudod, hogy mire van szükséged, menj, és vedd el! Ne mutogass másra, nem mond hogy ő a hibás, hogy ez meg ez meg az tehet róla. Ez gyáva duma, és te nem vagy gyáva! Ha ismerősök ezek a sorok, az nem véletlen, te is pont olyan helyzetben találhatod ma magad, mint Rocky fia, aki apja árnyékára panaszkodik. Pedig az árnyék te magad vagy.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Heves érzelmek törhetnek felszínre belőled, és ez az egész decembert meghatározhatja. Ne is csodálkozz rajta, hogy most minden olyan érzékenyen érint, a szagok, illatok, hangulatok, testérzetek. Néha legszívesebben elvágyódnál valahova messze, máskor szorosan magadhoz ölelnéd a szeretteidet. Ne ellenkezz az érzéseiddel, de ne is hagyd, hogy föléd kerekedjenek.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég volt a babusgatásból, kiállt a benned szunnyadó szörnyeteg, akinek elege van mások iránymutatásából. Szeretnél végre felnőni, és nem folyton mások burkolt utasítgatásait, tanácsait követni. Ez könnyen konfliktust okozhat a családodban, úgyhogy csak tapintatosan! Légy határozott, de kedves.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A családod számít rád, és ma rengeteget segíthetsz nekik. Ha távol vagytok egymástól, akkor egy telefonhívást igencsak érdemes lenne megejtened, hiába érzed úgy, hogy nem tudsz segíteni, könnyen kiderülhet, hogy ez csak a te fejedben van így.

Halak (február 20. - március 20.)

Vasárnap is leginkább a pénz körül járhatnak a gondolataid, pontosabban szólva azokon a dolgokon, amiket pénzért megszerezhetsz. Koncentrálj egy kicsit azokra is, amiknek nincs pénzben kifejezhető értékük, mint a jellem vagy a szeretet. Ezek ma sokkal több hasznot hajthatnak neked.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás