promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 1: Az egyik csillagjegy a múlt fájdalmai kísérthetik, a szerelem azonban rátalálhat a Halakra
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagok állása alaposan megbolygatja néhány csillagjegy életét. Te is köztük vagy? A pénteki horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. - április 20.)

A hét utolsó napján egy váratlan idegenbe botlasz, aki felkelti az érdeklődésedet. A munkahelyeden nagy eredményeket érsz el, ami elismerést hoz neked. Viszont túl sokat gondolsz a pénzre, ami miatt stresszelsz. Ezt muszáj lesz kezelned valahogyan, különben könnyen fordulhat a szerencséd.

Bika (április 21. - május 20.)

A párkapcsolatodban rendbe kell tenned néhány dolgot, ha boldog akarsz lenni, ez nem is kérdés. A hétvége előtt erre remek alkalmad nyílhat. Magányosnak érezheted magad mostanában, ha nem töltesz elég időt a szeretteiddel. De főleg a párkapcsolatod az, ami a boldogságod útjában áll.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Pénteken rád találhat a szerelem, de nem szabad elsietni a dolgokat. Ne hagyd, hogy a vad érzelmek eltereljék minden figyelmedet, mert vannak más területek is, amik fontosak. Egy barátodtól viszont kapsz egy jó tanácsot, ami segíthet a problémáid megoldásában.

Rák (június 22. - július 22.)

Pénteken egy utazáson vagy egy üzleti kiránduláson veszel részt, ahol új embereket ismerhetsz meg. A párkapcsolatodban harmónia és béke uralkodik. A munkádban sikeres leszel, de ne feledd, hogy a pihenés is fontos.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A munkádban túl sokat vállalsz, ami miatt túlterhelted magad, és ez a magánéletedre is kihathat. A párkapcsolatodban túl sok a konfliktus, ezért hiába érik be a munkád gyümölcse, nem tudsz neki maradéktalanul örülni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Pénteken egy váratlan esemény megváltoztathatja az életed. Hogy ez jót vagy rosszat jelent-e, az még nem teljesen egyértelmű. Attól is függ majd a dolog, hogy te hogyan állsz hozzá. Ha mégsem történne semmi, akkor örülhetsz: nagy katasztrófát sikerült elkerülnöd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy új hobbi megtalálása segíthet abban, hogy felszabadulj kicsit, mostanában nagyon sokat szorongsz.. A párkapcsolatodban is rendbe kell tenned néhány dolgot. Lehet az új hobbid a pároddal is közelebb hoz egymáshoz. A munkádban nagy eredményeket érhetsz el pénteken.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy váratlan utazás lehetősége nyílik meg előtted, de félsz belevágni. A csillagok nem dönthetnek helyetted, a félelemnek is van létjogosultsága. Rajtad áll, hogyan döntesz. ​A munkádban túl sokat vállalsz, ami miatt fáradtnak érezheted magad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy régi baráttal találkozol, akivel sokat beszélgethetsz. Lehet rávilágít majd pár fontos dologra, amit nem esik jól hallani. Ez a nap a felkészülésről szól, a hétvége bagy meglepetéseket tartogathat. De legalább a párkapcsolatod miatt nem kell aggódnod.

Bak (december 22. - január 20.)

Kísért a múlt, ma felszínre bukkanhat egy régi fájdalom, ami még mindig dolgozik benned. Épp ideje volt, nem kell megijedned, mert ez teljesen természetes. Hagyj magadnak időt. Ha van párkapcsolatod, a legjobb ha megosztod ezt a nosztalgikus furcsa érzést, ez megerősítheti a kapcsolatotokat - vagy épp ellenkezőleg: rávilágíthat, hogy nem elég erős köztetek a szövetség. 

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Pénteken a pénzügyi területen érdemes óvatosnak lenni, mert egy váratlan kiadás bukkanhat fel. Ne hagyd, hogy a pénzügyi stressz befolyásolja a szerelmi életedet; az érzelmek tisztázása segíthet a harmonikus kapcsolatok kialakításában. Az anyagi stabilitás és az érzelmi egyensúly közötti egyensúly megtalálása érdemes koncentrálnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha mostanában nem volt szerencséd a szerelem dolgában, vagy úgy érezted, hogy a kapcsolatod kezd ellaposodni, akkor jó hírünk van: ez a te napod, ma minden bizonnyal rád talál a szerelem, de hogy ebből mikor lesz kapcsolat, az még a jövő zenéje. Érdemes bizakodónak lenni és éles szemmel járni, illetve kezdeményezőnek lenni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás