promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegesítő bakiktól hemzseg a Harry Potter-filmek első része: rendezők sem vették észre mekkora hibákat követtek el
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően sok hibát találni a Harry Potter-filmek első részében, te észrevetted őket? 

Sokak kedvenc filmsorozata a Harry Potter, de gondoltak volna, hogy szinte hemzsegnek benne a bakik és a hibák? Persze, ezek olyanok, amelyeket alig lehet észrevenni, de aki szemfüles az igencsak kiakaszthatják ezek a figyelmetlenségek. 

Az első részben, vagyis a Harry Potter és a bölcsek kövében egészen a film kezdetétől fogva, egészen a végéig találkozhatunk bakikkal. Már a legelső képkockákban is van egy hiba, mégpedig akkor, amikor Dumbledore leteszi kisbabaként Harryt Dursleyék ajtaja elé. Az egyik percben ugyanis az ikonikus sebhelynek semmi nyoma, a másikban pedig már ott is van. 

Dudley Dursley édesanyjának öltözködésével sincs rendben minden az első rész legelején. Amikor a fiúnak átadják az ajándékokat jól kivehető, hogy Petunia felsője alól kilátszik a mikroport. De talán jól észrevehető az is, amikor az állatkertben egyik percről a másikra eltűnik a kígyó. Harry eltünteti az állat üvegét, aki egy faágon heverészik, de mire Dudley beleesik, már nincs sehol. 

Van egy baki, ami szinte már mindenkinek feltűnhetett, ugyanis egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Miután Harry Potter beosztják a Roxfortba, leül az iskolatársai mellé. Ekkor Hermione ül vele szemben, majd a következő képkockánál már a lány mellett ül és úgy vacsoráznak. A nagy teremben pedig a lebegő gyertyák sem a legélethűbbek, ugyanis többször látszik, hogy a zsinóron vannak felfüggesztve. 

A fim utolsó szakaszában a bölcsek kövéért ered a három főszereplő, majd amikor Harry-n úgymond átgázol Voldemort, akkor is észrevehetünk egy furcsaságot. A főszereplő a földre esik, a keze, amelyben tartja a követ lelóg, majd utána egyáltalán nem ott helyezkedik el a keze. 

Érdemes visszanézni a filmet és figyelni a bakikra. Addig is Top Moivesss YouTube csatornájára feltöltött videóban is sorra vették ezeket a hibákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás