promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkerült az új Harry Potter-film előzetese az internetre? Elképesztő, hogy milyen gigantikus átverés terjed
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több felvétel jelenik meg a következő, 2024-ben megjelenő Harry Potter filmről, mindez persze hatalmas átverés. 

2022-ben érkezett a hír, miszerint egy újabb Harry Potter film érkezhet a jövőben, ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a Warner Bros. megpróbálja megszerezni a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színpadi mű megfilmesítési jogait. Azóta azonban csak feltételezések vannak arról, hogyan állnak az előkészületek és hogy egyáltalán melyik színész vállalná el újra a filmet az eredeti csapatból.

Harry Potter tartalom nélkül nem maradunk, ugyanis tervben van egy sorozat, ám mindez bizonytalanná teszi a film megjelenési dátumát. Kérdéses azonban, hogy színpadi shownak mekkora esélye van a mozivásznon való megjelenésre. A The Digital Fix szerint lenyűgöző ötlet egyrészt azért is, mert elméletileg vissza lehetne hozni a Harry Potter szereplőgárdáját. Bonnie Wright és Tom Felton azon eredeti sztárok közé tartoznak, akik szívesen csatlakoznának a Harry Potter és az elátkozott gyermek szereplőgárdájához. Bonnie, aki Ginny Weasley karakterét formálta meg korábban úgy nyilatkozott, hogy jó móka lenne a visszatérés, de ő sem tud sokat a lehetséges filmről. Ami Draco Malfoy-t vagyis Feltont illeti,  2022-ben azt mondta, hogy határozottan fontolóra venné a régebbi Malfoy eljátszását, vagy akár teljesen más szerepet is vállalna.

Mióta belengették a lehetséges következő Harry Potter filmet, egyre több olyan videó és felvétel lát napvilágot, amelyek szerint 2024-ben már a mozikban is láthatjuk. Mindez azonban nem igaz, ugyanis nem erősítette meg a stúdió, sőt valószínűleg még a forgatásokat sem kezdték meg. Ráadásul az is benne van a pakliban, hogy J. K. Rowling egyáltalán nem szeretné, hogy újabb film készüljön a könyvéből. 

íme néhány teljesen hamis előzetes, amelyet a különböző Harry Potter filmekből és a Legendás állatok című filmsorozatból ollóztak össze: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás