promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 24: Megcsalás fenyegeti az egyik csillagjegyet, a Bika több felelősséget kell vállaljon
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valójában több csillagjegyeknél fokozottan fennáll a megcsalás lehetősége. Ezekben a napokban érdemes figyelni jeleket, és komolyan elbeszélgetni a partnerünkkel. Íme a pénteki horoszkóp.​

Kos (március 21. - április 20.)

A Kosok számára az egész november, de különösen ez a pénteki nap a párkapcsolatukat érintő újabb lépésekről szólhat. Ha egyedülállóak, egy új ismeretség lehetősége nyílik meg előttük. Ha párkapcsolatban élnek, a kapcsolatuk egyre mélyülhet, és közelebb kerülhetnek egymáshoz. Ha házasok, egy újabb gyermek érkezése is lehetséges.

Bika (április 21. - május 20.)

A Bikáknak a munkájukban adódhatnak új kihívások pénteken. Egy új projektbe fognak bele, amely sikeres teljesítése érdekében keményen kell dolgozniuk. A főnökük bizalmát elnyerhetik, és új lehetőségek nyílnak meg előttük. Egy biztos, feltétlenül több felelősséget kell vállalniuk, ha haladni akarnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az Ikrek számára a pénzügyeik alakulása különösen fontos. Egy váratlan esemény okozhat gondot, ezért óvatosnak kell lenniük a kiadásaikkal. Ha üzletemberek, egy új befektetést fontolgathatnak. Ha lottót játszanak, most sokkal nagyobb eséllyel nyerhetnek.

Rák (június 22. - július 22.)

A Rákok számára a párkapcsolatuk lehet izgalmas. Egy kis feszültség érezhető, de fontos, hogy őszintén beszéljenek a problémáitokról. A kapcsolatuk egyre mélyülhet, és közelebb kerülhetnek egymáshoz. Ha ez nem történik meg, könnyen kenyértörésre kerülhet a sor, és az egyik fél félre fog lépni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az Oroszlánok főleg a munkájukban érhetnek el sikereket a mai napon, a szerelem gondolata most nem is igazán hozza őket lázba. A főnökük elismeri a munkájukat, és a munkatársaikkal is jó kapcsolatot alakítanak ki. A munkájukban egyre több elismerést kapnak, de vigyázniuk kell, hogy emiatt ne váljanak nagyképűvé és pökhendivé.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Szüzek számára a pénzügyeik alakulása lehet kedvező. A befektetéseidből profitálhatsz, és a pénzügyi helyzeted stabil lesz. Mégsem helyezhetsz minden a pénzre, mert a magánéleted közben romokban hever. Könnyen megcsalás áldozata lehetsz, ez azonban csak illúzió, nem biztos, hogy te vagy itt az áldozat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Mérlegek számára a párkapcsolatuk alakulása lehet fontos. Egy újabb fordulat következhet be, és döntést kell hozniuk a jövőjükről. Ez lehet gyermekáldás is, vagy egy nagy költözés, ami új alapokra helyezi a családi életet. A kapcsolatuk egyre mélyülhet, és közelebb kerülhetnek egymáshoz, de csak ha nyitott szívvel közelednek egymáshoz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Skorpiók számára a munkájukban adódhatnak új kihívások. Egy új feladatot kapnak, amely megterheli a fizikai és mentális energiáikat. A feladat sikeres teljesítésével előreléphetnek a karrierejükben. A munkájukban egyre nagyobb felelősséget fognak vállalni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Nyilasok számára a pénzügyeik alakulása lehet változékony. Legyenek óvatosak a befektetéseikkel, és a megtakarításaikkal is, most kétszer is meg kell gondolniuk, hogy mire költenek. Könnyű pénz könnyen megy, de sajnos sokszor a nehezen összekuporgatott vagyonra is igaz ez.

Bak (december 22. - január 20.)

A Bakokszerelmi éelte kicsit megcsömörlött, monotonná vált. Fontos, hogy új élményeket szerezzenek együtt. Egy közös utazás segíthet feldobni a kapcsolatukat, mindenképpen új lendületre van szükség. Ha nem engedhettek meg magatoknak egy nagy utazást, az is elég lehet, ha kerestek egy meghitt, csendes helyet a természetben, távol a nagyvilág zajától. Nem kell vele megvárni a hétvégét, már ma este sort keríthettek rá.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Vízöntők számára a munkájukban adódhatnak új lehetőségek. Fontos, hogy kihasználják ezeket a lehetőségeket, mert új kihívásokat és magasabb jövedelmet is jelenthetnek számukra. Könnyen előfordulhat, hogy ez egy új fejezet kezdete. Most erre kell fókuszálni, a környezet majd alkalmazkodik a feladathoz, de fontos , hogy ne ragadjunk meg ebben túl sokáig.

Halak (február 20. - március 20.)

A Halak számára a pénzügyeik alakulása lehet jelentős. Új lehetőségek nyílnak meg előttük, amelyeket kihasználva javíthatják a pénzügyi helyzetüket. Mégsem tudnak igazán örülni ennek, mert a magánéletük alakulása elviszi erről a fókuszt. Hiába teljesítenek jól a munkában, ha otthon egy csődtömegnek érzik magukat. Több beszélgetésre, őszinte pillanata van szükség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás