promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehull a lepel: így hívják az ALZA zöld űrlényét, akit minden nap láthatsz a tévében, kiderült az igazság
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg mindig csak úgy utaltál rá, hogy a zöld űrlény, pedig neve is van.

Nagyon felpörögtek az események, hiszen alig pár hét maradt hátra karácsonyig, bőszen megy a bevásárlás, mindenki készül, számolgatja, hogy még hány rokonának kell vásárolnia ajándékot, és azt is természetesen lajstromban tartja, hogy ki az, akinek már beszerezte az ajándékot. Sokkal jobban figyelünk minden neszre az internetes térben, a digitális világban, az olvasott sajtóban és a YouTube-on is, hiszen ez egy olyan időszak, amikor a reklámokból is rengeteg ötletet lehet meríteni. Sokkal befogadóbbak és elfogadóbbak is vagyunk a hirdetésekkel kapcsolatban, hiszen minden segítség jól jöhet majd a karácsonyi ajándékok kiválasztásában.

A legnagyobb webáruházak és márkák pedig ott sertepertélnek mindenhol, szóval ötletekből nincs hiány.

Aki nagyban készült a Black Friday-re idén, és már javában a nagy karácsonyi vásárlás lázában ég, és ezekre nagyon figyel a tévéreklámok kapcsán is, az tuti, hogy most minden nap találkozik az ALZA zöld űrlényével a tévében. A reklám ikonikus kis szereplője olyan hangon szólal meg, amely bizony azonnal az agyunkba ég, ha meghalljuk, és már az első találkozás is ikonikus marad. A zöld emberke magyar hangját amúgy Csőre Gábor adja, és ezen nagyon sokan meg szoktak lepődni az online térben, fórumokon, hiszen számtalan alkalommal feltették már ezt a kérdést egyes lapokon.

Csőre Gábor korábban egy rajongói levelet is előadott, amely óriási sikert aratott az online térben.

Az ALZA neve amúgy az alapító, Aleš Zavoral nevéből jön, a cég kabalája, figurája pedig 2007-ben született meg, és ekkortól része tehát a kampányoknak, Alzak űrlakónak hívják.

(Forrás: Wikipedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás