promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 21: Az egyik csillagjegyre rátalál a szerelem, a Ikrek óriási felfedezést tesz
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerelem jön, a szerelem megy, de néha marad is. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A problémák elől nem lehet elmenekülni, követnek téged akkor is, ha menekülsz előlük. Ami az egyik kapcsolatodban probléma volt, az újban is az lehet, ha nem dolgoztad meg jó alaposan. Tedd fel magadnak a kérdést: miben kellene változnod ahhoz, hogy az élet ne tartson eléd továbbra is ilyen tükröt?

Bika (április 21. - május 20.)

Még mindig tart a hétvégi hangulatod, ezért hajlamos lehetsz túl lazán fogni a gyeplőt. A munkában ezt sokan kevésbé értékelik, amiből sok konfliktusod lehet. Legyél nyitott, és a kritikát anélkül fogadd el, hogy magadra vennéd - mert valójában te nem a munkád vagy.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Újult erővel csapsz a kihívások közepébe, főleg ami a szerelmet illeti. Megismertél valakit, vagy régóta van valakid, akivel új szintre emelnéd a kapcsolatot. Érthető, ha komolyabban is gondolkodóba ejt a dolog, mert ez már elég komoly. Ha nincs senkid, ma nagyobb eséllyel botlasz bele a jövendőbelidbe, úgyhogy legyél résen.

Rák (június 22. - július 22.)

Előfordulhat, hogy kedden végig melankolikus állapot kerülget, régi érzetek, illatok vesznek majd körül. Fontos, hogy ezeket pozitív oldalról közelítsd meg, legyél hálás azért, amit egykoron megélhettél. Ez segít majd visszazökkenni a jelenbe is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma könnyen előfordulhat, hogy szerelembe esel. Elég szokatlan, mert nem vagy az az igazán heves típus, de most mégsem tudsz ellenállni a másiknak. Legszívesebben rögtön ágyba is bújnál az illetővel, ez elképzelhető. Rajtad múlik - a csillagok nem ítélkeznek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A vakmerő szavak bajba sodorhatnak. Ha mindent kimondasz, ami az eszedbe jut, akkor előbb-utóbb nagyon megbánthatsz valakit, ezért ma különösen oda kell figyelned a kommunikációdra. Gyakran a dolgok megfogalmazása sokkal fontosabb, mint a tényleges üzenet. A pozitív változások úton vannak az életedben, de ehhez jóval nyitottabbnak kell lenned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Könnyű elterelni a figyelmedet a mai nap folyamán, ami nagy károkat is okozhat. Koncentrálj, különben sosem fogsz a végére érni a dolgaidnak. Hatásosabban és lényegretörőbben kell kommunikálnod, és kicsit nyitottabbnak is kell lenned a következő napokban. Tudod jól, hogy az emberek nem gondolatolvasók. A pozitív hozzáállással nagy lendületet tudsz venni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Megmutatni az érzelmeidet, az nem gyengeség, hanem bátorság. Ugyanakkor túlzásba esni sem kell, jobb ha érzed a határaidat, ellenségeid nagyon is jó, ha félnek tőled. Ma könnyen történhet veled olyan dolog, ami nagyon intenzív érzéseket vált ki belőled, ne félj ezeket kimutatni - ha azonban sírásról van szó, jobb ha ellenfeleidnek nem adod meg ezt az örömöt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Novemberben egy váratlan figura csöppenhet az életedbe. Ebből értékes barátság fog szövődni, de ha szingli vagy, akkor még többet is el lehet belőle képzelni. A szerelem nem válogat, de mielőtt túlságosan beleélnéd magadat ezekbe a lehetőségekbe, próbáld túlélni a napot. Váratlan akadályok nehezíthetik a napodat a munkádban, és ha nagyon elvarázsolódsz, nagyon nehezen fogod ezeket megoldani.

Bak (december 22. - január 20.)

Lassan járt, tovább érj, szól a népszerű közmondás, ami bizonyos szempontból hülyeség. Miért ne száguldhatnál, ha ennyi energia van benned, mint ezen a kedden? Ez az óriási lendület november végéig is kitarthat, és nemcsak  a munka, hanem a szerelem világában is hasznosíthatod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A családodban könnyen előfordulhat, hogy valakit hatalmába kerít a gyász, és úgy érzed nem tudsz rajta segíteni. Valójában nem is kell, elég ha ott vagy és számítani lehet rád. A jelenlét sokkal fontosabb ilyenkor, mint a konkrét cselekvés.

Halak (február 20. - március 20.)

Kedden óriási felfedezést teszel, de ennek nem biztos, hogy örülni fogsz. Több dolog is lehetséges, egyrészt előfordulhat, hogy magadról tudsz meg valami olyat, amit korábban inkább letagadtál volna, másrészt lehet, hogy egy barátodról vagy egy szerelmedről derül ki valami turpisság. Akárhogy legyen is, valójában jobban jársz ha a hála érzését gyakorlod, mert most már tisztábban látsz. Fontos leszámolni a hamis illúziókkal, de ezt ne keverd a hittel. Benned óriási a hit, ezért is indultál el az önismeret rögös útján.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás