promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 20: Az egyik csillagjegy hatalmas slamasztikába kerülhet, a Szűz viszont kihasználhat egy szerencsés időszakot
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerelem, búbánat, öröm és dicsőség. Érzelmekben gazdag a hétfői horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Visszatérhetnek régi, fájdalmas emlékek, amiket muszáj lesz valahogyan kezelned, ha nem akarod, hogy a környezeted félre értse. A legjobb, ha belevonod azokat, akikben úgy érzed megbízhatsz, akik pedig nem ilyenek, azokkal ma jobb ha kerülöd a kontaktust.

Bika (április 21. - május 20.)

Lázadó éned tör felszínre ezen a hétfőn, fenébe a szabályok folytogató korlátaival, az ítélkező környezettel, a válladat nehéz súlyként nyomó rengeteg felelősséggel. Azért maradj óvatos, de legfőképpen tapintatos.

Ikrek (május 21. - június 21.)

November hónap az önismeret jegyében telik, és könnyen lehet, hogy egy új szerelem segít majd hozzá ehhez, akibe pont hétfőn botlasz bele. Lehetséges, hogy ez csak napokkal, hetekkel később derül ki, de légy résen, figyelj az érzéseidre, és tudatosítsd magadban, hogyan esnek a dolgok, amiket másoktól kapsz vagy elszenvedsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Rajtad múlik, hogyan alakul a nap, ha szeretnéd jól is végződhet, de lehet hogy inkább egy kis szenvedésre vágysz, bármennyire is furán hangozzon ez. A fájdalom nem mindig rossz, mert emlékeztet rá, hogy az életnek súlya van, a döntéseknek pedig következménye. Törekedj a több tudatosságra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok gondot okoz a pénz, nem állsz hozzá valami pozitívan, mindig inkább a hiány felől közelíted meg. Ennek nagyon mélyen gyökerező okai vannak, de ma könnyebben felismerheted ezeket a gyökereket, ami segíthet oldani a pénzzel kapcsolatos szorongásodon. Vedd ezt komolyan.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerencséd van, legalábbis kívülről úgy tűnik, hogy ez csak puszta szerencse. Olyan energiák vesznek körül, amik segítenek meglátni a jó lehetőségeket, bízz az intuíciódban, és ragadd meg ezeket a lehetőségeket. Könnyen bűntudatod lehet azért, hogy ilyen könnyen megy most a dolog, de ezeket az önsorsrontó gondolatokat hessegesd el.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Még csak az első nap a munkában, de máris nyakig ülsz a munkahelyi gondokban. Ez annyira lefoglalhat ma, hogy megfeledkezhetsz a családi, magánéleti dolgokról, de legfőképpen magadról. Szakíts időt ezekre, máskülönben nagyon megterhelő hét elé nézel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Rossz befolyással van a munkádra az egyik kolléga mérgező hozzáállása, pedig ő csak tükröt tart eléd. Szabadítsd meg a világot attól, hogy így kelljen tennie, és állj ki magadért.  A munkahelyeden több támogatód van, mint ellenséged.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A hangulatingadozásaid nagyon frusztrálhatják a környezetedet, főleg otthon, ahol sokkal jobban elengeded magadat. A szerelem sem bír ki mindent, folyamatos ápolást igényel, ne feledkezz meg erről.

Bak (december 22. - január 20.)

Hajszolod a dicsőséget, éhezed az elismerést, és óriási hegyeket mozgatsz ezért. Ma nagy dologba vágod a fejszédet, ami nagy dicsőséget is hozhat egy nap - de ügyelj a barátaidra, nehogy a végén ne legyen kivel ünnepelni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad, hogy leragadj mindenféle apróságoknál. Hajlamos vagy túlértékelni lényegtelen dolgokat, pedig ha jobban megnézed, te is rájössz, hogy mi a fontos, és mi nem.. Ha szétszórtnak érzed magad, akkor bizony pihenésre lenne szükséged.

Halak (február 20. - március 20.)

Búbánat és szomorúság fojtogathat ezen a hétfőn, ahogy a sarki levegőről egyre karácsonyibb hangulatod lesz. Visszasírnál régi barátokat, szerelmeket, meghitt családi pillanatokat, ami azt jelenti, hogy dolgod van a gyásszal. Nyugodtan kérhetsz ezzel kapcsolatban segítséget is, nem kell egyedül megbirkóznod vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás