promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 19: Az egyik csillagjegy szerelmi élete végre egyenesbe kerül, a Szűz viszont teljesen ledermedten érezheti magát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van akire nagyszerű tettek végrehajtása vár ezen a vasárnapon. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem figyelsz eléggé a kommunikációra, túlságosan kritikus vagy a környezeteddel szemben. Csökkent a lehető legalacsonyabbra a konfliktusokat, és koncentrálj a pozitív visszajelzésekre. Ha azt gondolod, hogy ez nem őszinte, hogy hazugság, akkor ki kell ábrándítsanak a csillagok: csak rossz szemüvegen keresztül nézed a többieket.

Bika (április 21. - május 20.)

Egész novemberben jellemző rád, de most különösen, hogy nyitottabb vagy az új dolgok befogadására, mint máskor. A furcsa dolgokra is sokkal mélyebb megértésed van, használd ki, mert ebből még meghatározó, fontos kapcsolatod is származhat valakivel, akit korábban észre sem vettél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet van pár dolog, amit mostanában elhanyagoltál az otthonodban, vasárnap ezekre fókuszálj, szentelj nekik több időt, figyelmet, törődést. Ez az energia ugyanúgy vonatkozhat tárgyakra, mint emberekre.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha szingli vagy, akkor a bolygók állása ma kisegíthet, a jó kisugárzásod annak is feltűnhet, akit titkon már kiszemeltél magadnak. Ez az energia azonban nem csak a szerelmi életedben hasznosulhat, a barátaid, rokonaid is üdvözölni fogják a pozitív változást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Határozott vagy és önbizalommal teli. Néha nem is érted, hogyan lehetséges ez a folytonos libikókázás a biztos és a bizonytalan között. A kreativitásod viszont mindig átsegít a nehézségeken, amiből ezen a vasárnapon is akadhat pár.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jobban jársz, ha minden hírre odafigyelsz, mert ezek befolyásolhatják a döntéseidet. A jelenlegi bolygóállás a tüzes Szüzek energiát picit visszafogja. Ma sort tudsz keríteni néhány mély beszélgetésre, amik türelmet és empátiát igényelnek. A mai nap végén próbáld meg kényeztetni magadat, és ez új lendületet adhat a következő hétre.

Az energiák ma nem áramolnak olyan zökkenőmentesen, a megszokottnál is nagyobb tudatosságra lesz szükséged, ha nem akarsz dermedten és tehetetlenül állni egy hirtelen, váratlan helyzetben, ami ma eléd kerülhet. Lehet a szerelmi életedet fogja érinteni, de az is előfordulhat, hogy csak egy szeretett tárgy elvesztése az, ami kizökkent a nyugalmadból.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Teljesen normális dolog olykor, hogy cikáznak a fejedben a gondolatok, és nem tudod pontosan mit szeretnél. Ha nem vagy biztos valamelyik döntésedben, akkor nyugodtan kérd a barátaid, vagy a családod segítségét. Jó esélyed lehet a véletlen sikerre, szóval egyáltalán ne járjon most az a fejedben, hogy eltolhatsz valamit.

A gondolataid rabja lettél, és ez megbénít abban, hogy jó döntéseket hozz. Azonban sokkal többen állnak mögötted, mint azt alapból gondolnád, itt az ideje pár őszinte, elmélyült beszélgetésnek, ami segíteni fog tovább lendülni. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ideje lenne egy kis izgalmat vinni az életedbe, de úgy, hogy semmi köze nincsen a munkádhoz. Próbálj meg időt szakítani a hobbidra, vagy próbálj ki új dolgokat. Lehet, erre lenne szükség, hogy kicsit felpörögj. Azt érezheted, hogy túl sablonosak a hétköznapok, amit te alapból nehezen tudsz elviselni. Szakíts egy kicsit a hagyományokkal.

Sokat szenvedtél mostanában a megértetlenségtől, de ennek vasárnap könnyen vége szakadhat. A benned végbemenő változásokhoz a környezetedben élők vagy alkalmazkodnak, vagy egyszerűen eltávolodnak tőled, és kilépnek az életedből. Hagynod kell őket dönteni, és épp ettől kerülsz egyenesbe. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyugodt vagy de közben energikus is,egyszerre van meg benned a bizonyosság érzése, és a szüntelen tettrekészség. Nagy dolgok várnak ma rád, de vidd bele a párodat, legyen közös az élmény.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit előtérbe kerülhet az önző éned, amit a környezeted is észre fog venni. Mindenkiben megvan ez, de te most túlzásokba eshetsz. Próbálj meg figyelni mindenkire, és visszaszorítani a belső hangokat, amik csak magaddal foglalkoznak. Ne feledd, nem csak neked van problémád az életben. A munkádat viszont tökéletesen fogod elvégezni a következő hét elején, mivel duzzad benned az önbizalom.

Néha ér önzőnek lenni. Fel kell töltődni, hogy adni tudj, és vasárnap nyugodtan fókuszálhatsz többet magadra, viszont nem tudsz másokat megmenteni. Tégy mindig úgy, hogy nyugodt lehessen a lelkiismereted, de a dolgokat erőltetni nem lehet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A nagy feladatokat hagyd későbbre, ma inkább a kicsikre fókuszálj. Ha hallgatsz a csillagokra, akkor ez a pénz dolgában is jó dolgokat fog hozni neked.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehéz mindig mindenre odafigyelni, hiába is próbálkozol. Emberből vagy te is, fogadd el, hogy lehet hibázni. Főleg akkor, ha mindenre megpróbálsz odafigyelni. Lehetetlen, muszáj lesz súlyoznod a dolgok között, és bizony lesz, mikor valami háttérbe szorul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás