promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 18: az egyik csillagjegy váratlan erőre tesz szert, míg egy másik elveszít valakit, a Skorpió élete fenekestül felfordulhat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az univerzum az egyik kezével ad, míg a másikkal mindig elvesz valamit. Hiába ágálsz a csillagok törvényei ellen, fölösleges küzdelem ez sok szenvedéssel. Mutatjuk hát, mit súg a csillagok állása a szombati napra:

Kos (március 21. - április 20.)

Majd szétfeszít az ideg mostanában és könnyen tehetetlennek érezheted magad. Próbálj lenyugodni, ha nem megy, vonulj el, lélegezz nagyokat és főzz egy forró csésze teát. Élvezd ki az illatát, ez segíteni fog megnyugodni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem számítottál rá, hogy egy közeli ismerősöd vagy családtagod ennyire megbánt a mai napon. Próbálod palástolni, mennyire a lelkedre vetted a sértő szavakat, de rosszul teszed ezt most. Inkább állj ki magadért, vegye észre magát az illető.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A ragaszkodás rossz tanácsadó, és néha pont azzal bizonyítjuk szeretetünket, hogy nem harcolunk a másikért, hanem elengedjük. Szombaton könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, amiben ezt kell felismerned. Menni fog?

Rák (június 22. - július 22.)

Kemény heted volt, és most szeretnél végre pihenni, azonban a körülmények nem igazán adottak. Lehet csak még nagyobb hajtásba kerülsz, de érdemes kitartanod, a végén nagy jutalom vár.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szerelem dolgában remekül áll a szénád, ha párkapcsolatban vagy, akkor ez egy szeretetteljes, megbízható kötődés, ha egyedül vagy, akkor ma könnyen olyan emberbe botolhatsz, akivel egy hullámhosszon vagytok.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha eddig próbáltad tartani a száraz novembert, akkor a mai napon nagyon nehéz dolgot lehet. Olyan nagy csapás érhet, ami után a legtöbben már felbontanának egy flaskát. De még van esélyes elkerülni a bajt, csak legyél figyelmes, kedves, és megértő.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Rengeteged dolgoztál valamilyen cél érdekében, és úgy érezheted teljesen eredménytelenül. Valójában csak egy kis türelemre van szükséged, légy ilyen kitartó továbbra is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Teljesen váratlanul ér ma valami, amitől rohamosan zakatol majd a szíved. Meghökkentő dolog történhet veled, ami fenekestül felforgatja az eddigi életedet - abszolút jó értelemben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Óriási erőtartalékok bújkálnak benned, de vagy lusta vagy használni őket, vagy nem is tudsz róluk. Egy kellemetlen szituáció azonban reflexszerűen előhozhatja belőled, a környezeted lehet előbb észreveszi, mint te magad. Használd ezt az erőt!

Bak (december 22. - január 20.)

Szombaton könnyen rossz érzés keríthet hatalmába, mintha lemondtál volna a nagy álmaidról. A valóságban azonban nincsenek rossz döntések, csak rossz tanítványok. Te megtanultad a leckéket?

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nosztalgikus érzéseket kelt benned a sarki hideg levegő. Kapaszkodj bele az emlékfoszlányokba, hadd áramoljanak át rajtad. Légy hálás azért, ami már elmúlt, ez segít majd visszatérni a jelenbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Túlteng benned a bizonyítási vágy. Meg akarod mutatni a világnak, hogy milyen fából faragtak. Valójában nem kell bizonyítanod semmit, csak megtalálnod az egyensúlyt a különböző életterületek között, Jó az alkalmazkodóképességed, szóval olyan emberekkel tudod megtalálni a hangot, akikkel nem mindig sikerül.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás