promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 17: Az egyik csillagjegy leszüreteli a pénzfát, a Halaknak sajnos nagyot kell csalódnia valakiben
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valójában több csillagjegy is örülhet a szerencséjének, ám van aki tényleg pórul járhat. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Elég jó pszichológus vagy, néha olyan, mintha olvasnál az emberekben. Ez egy nagyon jó képesség, ami ma különösen felerősödik, hagyatkozz hát nyugodtan a megérzéseidre. Ezen a pénteki napon nagy esély van rá, hogy inkább a pénz világában kamatoztasd a tudást, de azért hagyj esélyt a magánéletednek is.

Bika (április 21. - május 20.)

Szereted a pénzt, és ezt gyakran vállalod, ha pedig mégsem, akkor még sok önismeretre kell szert tenned. Ezzel azonban nincs semmi baj, ez egy jó eszköz számodra arra, hogy megvalósíts dolgokat, sosem keverted össze a célt az eszközökkel. Légy nyitott és éles szemű, ma különösen jó ajánlatokba akadhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rendszerezned kell a gondolataidat, amik mostanában nagyon elhatalmasodtak rajtad, és elnyomták az intuitív belső hangjaidat. Ha ez így folytatódik, annak nem lesz jó vége, és ennek köszönhető az is, hogy most sokkal érzékenyebb vagy, mint máskor. Pihenj, relaxálj, találd meg a módját az egyedüllétnek, erre van most szükséged.

Rák (június 22. - július 22.)

Megrázod a pénzfát, és csak úgy hullanak a bankók - legalábbis ezt látja belőled a külvilág. Ők nem tudják, hogy ebben mennyi munka és energia van. Ennek ellenére mégsem tölt el igazán nagy örömmel a dolog, mert kicsit kimerültnek érezheted magad. Szánj több időt a szeretteidre, ők majd feltöltenek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Fortuna széles mosolyra húzta a száját, mikor meglátott téged. Olyan helyről kaphatsz ma váratlan segítséget, akiről álmodban sem gondoltad volna. Jobb ha felkészülsz, hogy ma sok szokatlan dolog történhet veled.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

El kellene simítanod egy régóta húzódó ügyet, mire vársz még? Ez a péntek a tökéletes alkalom, nem kell november végéig halogatni. Legyél optimista, és ha nem tudod hogy kell, kezdd el mantrázni. Könnyen lehet, hogy először hülyének érzed magad miatta, pedig ez csak egyszerű szómágia.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon bosszús lehetsz ma reggel, ezért a vitákat is rosszul viseled. Úgy érzed mindenkinek csak a baja van, pedig valójában te vagy az, aki mindenben csak a rosszat, a gondot, a problémát, a tökéletlenséget látod. Ideje szemüveget cserélned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fontosak neked a barátaid és a családtagjaid, mégis hajlamos vagy magányosan begubózni az otthonodban. Ez természetes folyamat, nem is kell neki ellenállnod, csak hagyd hogy áthaladjon rajtad, fogadd be, és már el is fog tűnni. Jobb lesz utána, de a Skorpió a Skorpiókkal most nem igazán tud rendesen kijönni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók olyan hatással vannak rád, amik előhozzák az álmodozós énedet. Az egész novembert ez határozhatja meg, azonban ez a péntek most inkább egy fájdalmas arconcsapásként érhet. Ha nem vigyázol, sok pénzt veszíthetsz, fontold meg alaposan, hogy mire költesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Az a te nagy bajod, hogy rettentően dühös vagy, de annyira elnyomod magadban ezt az érzést, hogy nem tudod megélni, nem tudsz belőle erőt kovácsolni, és valójában nem is érzed. Nem kapcsolódsz megfelelően a saját érzéseidhez, pedig ma nagy szükség lenne rá. Próbáld kiadni magadból, szánt szándékkal keveredj olyan helyzetekbe, ahol leadhatod ezt az energiát.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Fejben már messze jársz, sokat álmodozol, elvágyódsz onnan, ahol most vagy. Légy türelmes és kitartó, és ha elég erős a víziód, akkor ma különösen sokat tehetsz azért, hogy megvalósuljon. Fél lábbal érdemes érintened a talajt is, nem jó ha túlzásokba esel.

Halak (február 20. - március 20.)

Az elmúlt időkben könnyen a fellegekben érezhetted magad, de ma lehet, hogy rá kell döbbenned: ez csak illúzió. A párod nem az akinek mutatja magát, vagy egy kolléga mesterkedik valamiben a hátad mögött, mindkettő elképzelhető. Bármekkora is legyen a csapás, ha bekövetkezik, viseld emelt fővel és méltósággal. Ez fog igazán erőssé tenni, most nem szabad gyengének mutatkoznod a csalóval szemben, csak a szeretteid előtt nyílhatsz meg igazán.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás