promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntött az RTL, már megvan az időpont is, és bizony nincs már hátra sok idő - a december igazi nagy meglepetéssel érkezik a képernyőinkre
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos bejelentést tett az RTL.

Folyamatosan jönnek a bejelentések a tévés szcénában, így a tévénézőket rengeteg jó hír érhette az elmúlt időszakban, legyen szó a showműsorokról vagy éppen a sorozatokról, nemrégiben például arról érkezett hír, hogy a Zámbó Jimmy életéről készült sorozat is képernyőre kerül, korábban ugyanis csak az első részt láthatták a nézők a tévében, de most az egész szériát megnézhetik.

Most újra az RTL kapcsán érkezett hír egy új műsor indulásának időpontjáról, hiszen arról már korábban is írtunk, hogy indulni fog ez a műsor.

Az RTL-en lesz látható majd az a műsor, amely új köntösben tér most vissza. A The Real Housewives ismerősen csenghet a magyar TV-nézők körében is, hiszen a népszerű reality műsor korábban négy évadon keresztül futott a Viasat 3 műsorán, Feleségek luxuskivitelben címmel 2017 és 2020 között. azóta eltelt három év, és bizony a kalandok most folytatódnak majd. A műsor címe pedig, ahogy erről is már korábban lehetett hallani, az lesz, hogy A város királynői -  The Real Housewives of Budapest. 

Eddig azonban nem kaptunk pontos dátumot, de ami késik, az nem múlik, és megérkezett végre az időpont is, amikor kezdődik a műsor az RTL-en. DEcember 4-én indul majd A város királynői, egy régi ismerős megannyi újdonsággal. Ekkortól láthatjuk majd a hét gazdag nő nem mindennapi életét a képernyőn. Természetesen nekik is meg kell majd küzdeni a mindennapi problémákkal, így ezekbe is betekintést nyerhetünk majd.

A műsorban többek között Apró Anna is szerepel majd, akit a Cápák között című műsorból ismerhetnek a nézők.

Hétköznap láthatjuk majd este a kalandokat tehát december 4-től. Íme az ízelítő:

(via RTL)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás