promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntött az RTL, visszatér a tévéképernyőre pár nap múlva, tízezrek fognak emiatt majd a csatornára kapcsolni
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár nap maradt hátra, és már kezdődik is.

Az RTL komoly bejelentést tett, amelynek Magyarországon nagyon sokan fognak örülni, hiszen Zámbó Jimmy élete ihlette készült sorozatot ugyan korábban már bemutatták, de a tévében majd most kerül vetítésre, most kerül műsorra teljes egészben először, méghozzá nem is a távoli jövőben, hiszen pár nap maradt csak hátra a bemutatóig, hogy láthassuk a legendás magyar előadó élete által ihletett pillanatfelvételeit a tévében. Korábban az RTL+ streamingen hatalmas rajongótábor alakult ki a széria körül, sokan látni akarták a rengeteg kritika megjelenése után, hiszen Zámbó Jimmy élete nagyon sok magyart érdekel a mai napig.

Korábban amúgy a sorozat kapcsán többek között Zámbó Krisztián is elmondta, hogy mi a baja a szériával.

A Király címre hallgató, Zámbó Jimmy élete által ihletett sorozat a bejelentés szerint november 20-tól lesz majd látható a csatornán. A főszerepekben pedig két színész osztozik az alkotás kapcsán, hiszen több idősíkot is láthatunk a sorozatban. Nagy Ervin alakítja a már befutott Jimmyt, míg Olasz Renátó a sztár fiatalkori énjét. A sorozatban a sztár felemelkedését láthatja a közönség, a nem mindennapi sztorit pedig részben meséli el a széria.

Zámbó Editet, a Király feleségét is két színésznő viszi színre, Schell Judit és Staub Viktória.

A sorozat hétfőtől csütörtökig lesz majd látható az RTL-en, 21 óra 15 perctől. A sorozat a magyar történelem lényeges pillanatát, a rendszerváltást is bemutatja, és arra is kitér, hogy ez a már nincs és még nincs állapot milyen lenyomatot hagyott a magyar zenésztársadalomra. Amúgy a  sorozat részben vissza is tér a tévéképernyőre, hiszen az első részt korábban is leadták már a csatornán, majd a többi kilencet lehetett a streamingen megtekinteni.

Most azonban az egész széria egyben érkezik az RTL-re, így pedig azok is láthatják, akik eddig kimaradtak belőle, de a kritikák és ismertetők hatására mindig is látni szerették volna a Király című szériát.

(via RTL)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás