promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: így nézne ki a 65 éves Zámbó Jimmy, ha még ma is élne
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt egy fotó, hogy nézne ki Zámbó Jimmy napjainkban.

Befejeződött a Zámbó Jimmyről szóló A Király című sorozat az RTL+-on. A széria nagyon megosztott lett, a Zámbó-család tagjai közül többen is azt mondták, hogy hazugságokra épül, és a Jimmy-rajongók egy része sem volt elragadtatva a produkciótól. Zámbó Krisztián is őszintén elmondta a véleményét a sorozatról, és azt is elárulta, hogy mi a baja vele.

Zámbó Jimmy már 65 éves lenne idén, ha nem történt volna meg a szörnyú tragédia 2001. január 2-án. 1999 novemberében egy interjúban elmondta, hogy miként tekint a jövőjére, mit szeretne elérni még az életben.

„Nos, én továbbra is szeretnék zenész maradni, nem török semmiféle televíziós személyiség, showman szerepére, nem is vágyom rá. Viszont, ha módomban áll, és úgy néz ki, hogy módomban lesz egy olyan műsort prezentálni a közönségnek, a közönségemnek, vagy akik még esetleg nem Jimmy-közönség, egy olyan műsort, egy olyan 120 perces esti blokkot elkészíteni, amiről az emberek azt mondják, hogy ez egy jó este volt, baromi jól éreztem magam”

Hogy hogyan alakult volna Jimmy élete, az már sosem derül ki. Fia, Adrián szerint méltóképpen volna vissza a zenei szakmától. Véleménye szerint édesapja minden lehetséges elismerést megkapott volna, ma is sokat foglalkozna vele a média, ugyanúgy koncertezne, élné az életét, mint annak idején.

„Szerintem ő teljesen más sorsot érdemelt volna”

- mondta Zámbó Adrián.

Az RTL magazinműsora, a Fókusz folyamatosan foglalkozik a Zámbó-családdal, és az egyik riportjukhoz készült egy különleges kép is az öreg Jimmyről. Egy alkalmazás segítségével megalkották a 65 éves Királyt, szóval nagyjából így nézne ki napjainkban:

(Fotó: RTL)

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás