promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztiánnak ez a baja a Jimmy-sorozattal, kemény véleményt mondott A Királyról
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zámbó Krisztián őszintén elmondta, mi baja A Király című sorozattal.

Az RTL streamingoldalának eddigi legnagyobb dobása a Zámbó Jimmyről szóló 10 részes, A Király című sorozat, amiben Olasz Renátó és Nagy Ervin játsszák a főszereplőt. A széria bár technikailag, dramaturgiailag nagyon precízen kidolgozott és kivitelezett, a fiktív történet és Jimmy megjelenítése már nagyon megosztja az embereket. Nem titok, hogy a Zámbó-család tagjai kicsit sincsenek elragadtatva a végeredménytől, egyesek szerint az RTL hazugságokra építette fel az egész sorozatot, és olyannak mutatja be Jimmy-t, ami nem méltó hozzá.

A Blikk megkérdezte a Király fiát, Zámbó Krisztiánt, hogy ő mit gondol a sorozatról, és el is mondta, hogy mi a baja vele.

„A rendező, Kovács Dániel kiváló munkát végzett. A filmben sok a fikció, de ezzel mindannyian tisztában voltunk. Ez kell a népnek, hogy lássanak tragédiát, drámát, őrültségeket. Amit viszont kiemelnék, hogy – a látottakkal ellentétben – édesapám sokkal karizmatikusabb, sokkal sármosabb és kulturáltabb ember volt. Kicsit prosztónak van beállítva, de valójában nem volt ilyen. Sokkal jobban öltözködött, és nem ivott annyit. Megválogatta az emberek társaságát, és nem beszélt ilyen csúnyán. Nekem a 7. rész tetszett a legjobban, ami az apa-fia kapcsolatot mutatja be, sírtam is rajta. Büszke vagyok arra, hogy édesapámról egy minőségi sorozat készült”

– Krisztián mindezek mellett elárulta, hogy összességében elégedett a sorozattal, de hiányolja azt, hogy nem mutatják be eléggé az édesapja munkásságát, és azt is sajnálja, hogy nem a Király hangján csendülnek fel a dalai; véleménye szerint ezzel romlik a produkció hitelessége.

Zámbó Krisztián tehát azt szerette volna, ha A Király-ban úgy szólaltak volna meg Jimmy dalai, mint a Bohém rapszódiában a Queen-slágerek, hiszen ott Freddie Mercury hangját hallhattuk mindvégig. Zámbó Jimmy január 20-án ünnepelte volna 65. születésnapját, és biztos, hogy egy óriási dobostortát kapott volna a családjától, hiszen Krisztián elmondása szerint ez volt édesapja kedvence.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás