promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító titok derült ki Zámbó Jimmy temetéséről, amiről nem tudtak a rajongók
Borítókép:  MTI Fotó: Földi Imre
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy fiában, Adriánban élénken él ez a pillanat a temetésről.

A Király című széria miatt ismét rengeteget beszélnek Zámbó Jimmyről, akinek a tragédiája anno alaposan felforgatta a közéletet. Az RTL sorozatában kezdetektől fogja láthatjuk, hogy a híres előadóművész miképp küzdte fel magát a csúcsig.

Ha visszamegyünk az időben, akkor a Király tényleg hatalmas rekordokat tudott letenni az asztalra. A Dáridó egyik legnézettebb adása az volt, amikor Zámbó Jimmy lépett fel a showban. Akkor persze még nem voltak erős kihívók, de ettől függetlenül hihetetlen belegondolni, hogy az a műsor 3,3 millió nézettségig tudta feltornázni magát.

Az énekes egy véletlen baleset folytán fejbe lőtte magát csepeli házában a saját fegyverével. Miután a mentők nagy nehezen stabilizálták az állapotát, gyorsan bevitték őt a Honvéd Kórház traumatológiai osztályára, itt viszont a súlyos sérülése miatt elhunyt.

A Király című sorozatnak már megjelent az utolsó epizódja, ami pont ezt dolgozza fel. A Zámbó család nem dugja homokba a fejét, és nézik a szériát. Zámbó Adrián az RTL-nek elmondta, hogy az édesanyja, Edit asszony is nézi a szériát, de sokkal lassabban halad vele, mivel nehéz neki feldolgozni, amit lát.

A csepeli görög katolikus templom felépítéséhez Zámbó Jimmy két koncertjének teljes bevételével járult hozzá. A Király valóban itt volt felravatalozva, és innen indult a temetési menet is.

„Az az emlékem maradt meg, hogy itt volt bent a koporsó, és amikor vége lett a ceremóniának, utána ráborultam a sírra, és nem akartam onnan eljönni, folyamatosan bőgtem”

- árulta el ezt a hatalmas titkot Zámbó Adrián a Fókusznak. Szerinte azért maradt meg ez az emléke, mert abszolút erőteljes volt.

Zámbó Jimmy fiát nagyon mélyen érintette apja halála, és sokáig a csepeli temető környékére sem tudott kimenni. A riport egy régi felvétellel kezdődik, amikor az egykori előadó Kiszel Tündével beszélget a Budapest TV műsorában. Akkor mutatta meg először a még kisbaba Adriánt a nagyvilágnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás