promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez történt Zámbó Jimmy halálának éjszakáján – vajon az egykori feleségének köze van hozzá?
Borítókép:  MTI Fotó: Földi Imre
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma megérkezett A Király című sorozat utolsó része, ami végigvezeti a nézőket Zámbó Jimmy utolsó éjszakáján.

Zámbó Jimmy neve egyre többször került elő újra a sajtóban, ami az RTL tíz epizódos sorozatának köszönhető. A Király a kezdetektől mutatja be az elóadóművész életét, na meg a halálát, amit körülleng a misztikum is kicsit, így nem csoda, hogy érdekli az embereket.

A széria a többség szerint valóban minőségire sikeredett, ami a színészeknek is köszönhető. Nagy Ervin a már befutott, népszerű, míg Olasz Renátó az énekes fiatalkori, útkereső énjét formálja meg.

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án halt meg, és a rajongók továbbra is őrzik az emlékét. Az énekes egy véletlen baleset folytán fejbe lőtte magát csepeli házában a saját fegyverével. A mentők közel egy órán keresztül a lakáson próbálták Zámbó Jimmy állapotát stabilizálni, és csak azután szállították a Honvéd Kórház traumatológiai osztályára, itt viszont már nem tudták megmenteni az életét.

A magyar énekes halálát követően anno minden tévéműsorból ez folyt, és a bulvárújságok címlapján is ez köszöntötte az olvasókat. Még azt is érdekelte, hogy mi történt, aki nem igazán kedvelte Jimmy zenéjét.

Most megérkezett A Király utolsó része az RTL+-ra, ami bemutatja Zámbó Jimmy utolsó éjszakáját, na meg azt is, hogy a halála mennyire felborította a család életét.

Persze a sorozat mindent igyekszik meglovagolni a dráma kedvéért, így azt a szálat is előveszik, hogy sokan azt pletykálták, hogy Jimmy akkori feleségének, Edit asszonynak köze lehetett a férje halálához.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás