promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ruha nélkül segít a takarításban ez a csúcsbombázó, van aki milliókat fizetne neki ezért
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lány nem is kér sokat, van aki ennek a tízszeresét is megkeresi az ádámkosztümben.

A világ tele van fura szerzetekkel. Valahol az is fura, aki kitalálja, hogy meztelenül fogja takarítani mások házát, lakását, vállalva ezzel, hogy mindenféle furcsa szerzettel hozza majd össze a sors, de fura az is, akinek pont erre a szolgáltatásra van szüksége.

A meztelen takarítás ugyanis nem több, és nem is kevesebb annál, mint amit a neve takar, nem prostitúció, nem sztriptíz, de még csak extra masszázs sem jár hozzá.

Lottie Rae 2017 óta dolgozik takarítóként, kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik a fiatal nő, aki azt mondja, voltak már meredekebb helyzetek. Általában már is nagyon árulkodó, hogy kinél mekkora a rendetlenség, mert 

ha valakinél túl nagy a rend, az már nagyon gyanús.

Egy alkalommal például volt, hogy a házigazda berakott egy pornófilmet, hát neki nem segített a takarításban a lány. Ugyanis nem ritka, hogy a megrendelő csak segítséget kér a takarításhoz, és vele együtt takarít, amivel nincs is baj, amíg csak takarításról van szó.

Gyakran állnak be mellé a takarításban, igazából a legtöbben csak társaságra vágynak.

Rae-t nem feszélyezi az ilyesmi, van nudista ügyfele is, aki minden alkalommal meztelenül nyit neki ajtót, nála ez a természetese, és nagyon örül, hogy illő társaságot is kapott maga mellé. A nő egyébként meglepően olcsón dolgozik, csak 50 fontot kér egy óráért, ami nagyjából 20 ezer forint.

Floridai kolléganője 300 dollárt is elkér egy félmeztelen takarításért, ami 100 ezer forintnál is nagyobb összeg, és erre még rájön a bőséges borravaló is.

Ezzel napok alatt meg lehet keresni több millió forintot, hiszen egy takarítás rögtön tart csak egy óráig. Igaz Sammi más ligában játszik, neki OnlyFans oldala is van, és inkább emlékeztet egy luxusprostituáltra, mint a szomszéd lányra, akinek a karakterét meg inkább Rae hozza. Mindenesetre itt van, ahogy a csábos Sammi arra csábít, hogy te is felbéreld:

Hasonló szolgáltatásra Magyarországon is van lehetőség, bár valószínűleg senki sem erre számított. Nekünk valaki más jutott. Idén májusban robbant a hír, hogy egy férfi Pápa környékén vállal takarítást ádámkosztümben,  ruha nélküli fűnyírást. Ha valaki elég elszánt, még megtalálhatja, a középkorú férfi Facebookon hirdette a nem éppen megszokott szolgáltatást. 

Viszont ő ingyen csinálja.

Forrás: Mirror / BLIKK / ORIGO 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás