promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forró bikinivel ünnepel az érett magyar műsorvezetőnő, 45 évesen is izgató domborulatokkal hódít
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Névnapja alkalmából mutatta meg rajongóinak, hogy a kor nem számít. Sándor Orsi még ma is észveszejtően gyönyörű.

Sándor Orsi a FEM3 és az RTL képernyőjéről lehet ismerős, a 44 éves műsorvezető és modell még mindig fantasztikus formában van. A modell-műsorvezető folyamatosan inspirálja követőit a közösségi média platformjain, ahol nem csak kreatív ötletekkel és stílustanácsokkal látja el őket, hanem csodálatos alakjáról is rendszeresen oszt meg képeket a nagyérdeművel. Orsi ráadásul kétgyermekes családanyaként teszi ezt, az élete innen nézve a megtestesült mennyország, szerető család, sikeres karrier, szépség, ugyanakkor az Orsi azt mondja, hogy a szépség semmit sem ér a belső értékek nélkül

Sándor Orsi hihetetlenül vonzó és fiatalos, szépségéből szinte semmit sem vesztett azóta, hogy bő 20 évvel ezelőtt elindult a Miss Balaton szépségversenyen, amit aztán meg is nyert. A modellkarrierje 40 fölött sem állt meg, pedig ebben a korban a legtöbben már visszavonulót fújnak, de Orsi az idővel csak egyre vonzóbbá válik, egyre több bölcsességet sugároz magából. A szépsége az évek alatt mit sem hanyatlott, a napokban egy lenyűgöző fotósorozattal is bizonyította ezt.

“Orsi nap” van. Így hívom azokat a napokat, amikor nem dolgozom, nem rohanok sehova. De a vicc, hogy ma tényleg Orsi nap van!! Isten életssen minden Orsit!'

- írta a napokban a névnapi instagram posztja alá a gyönyörű műsorvezető. A képsorozat többi részét pár nappal később rakta csak ki, ezeken a családjával látható, és elképesztően rokonszenves, idilli hangulatot árasztanak a képei.A szőke szépség rendelkezik testnevelés-rekreáció szakos tanári végzettséggel, és szabadidejében rendszeresen sportol, így nem meglepő, hogy még mindig olyan jó formában van. A 45 éves műsorvezető igazi példakép, az élénk türkízkék bikini is remekül áll neki.

Már ezek a bikinis képek is igazán izlésesek, de Orsi a hétköznapokban is az eleganciára törekszik.

"Összeraktam Nektek egy nagyon vagány party szettet itt a pénteki divattippben. Az áttetsző blúz kicsit merész de a masni pont annyit kitakar, hogy mégsem, a flitteres bokacsizma is elég extra. A fekete összeállítást pedig egy pink kabáttal dobtam fel. Képekért lapozz!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás