promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 13: az egyik csillagjegy óvatlan hibát véthet, a Skorpió álma viszont beteljesülhet
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek nehezen indulhat a hét, lássuk mit súgnak a csillagok.

 

Kos (március 21. - április 20.)

Ne várd el, hogy mindenki ugyanolyan lelkes legyen az ötleteidért, de a közelálló társaidtól kaphatsz támogatást. Tárgyald meg a távlati terveidet azokkal, akik értékelik a vízióidat, és kerüld azokat, akik nem érdeklődnek irántad.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás izgalmakkal teli energiával lát el, ami felbátorít téged, de légy óvatos, hogy ne kövess el hibát. Keresd az újdonságot, de ne hagyd figyelmen kívül a következményeket, különösen a szerelemben

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kövesd a belső érzéseidet a magánéletedben, és engedd el magad egy kicsit, legyél lazább. A helyzet javul a tegnaphoz képest, és bár néhány kihívás mindig akad, minden rendben fog jönni. Csak észre kellene venned, mennyire viszonylagos minden.

Rák (június 22. - július 22.)

Engedd szabadjára a kreativitásodat, de ne felejts el pihenni, a november nagyon megterhelő lesz. Váratlan események jöhetnek, de tartsd meg a magabiztosságodat. Sajnálom, de esetedben ma nem igazán erőltették meg magukat a csillagok.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Gondolkozz a pénzügyeken, keress megoldást a stabilitásod növelésére. Legyél elfogulatlan a problémák megoldásában, és rendezd konfliktusokat, ne hagyd őket a levegőben csüngeni. Ha szingli vagy, nyitott szemmel járj, mert új kapcsolat lehetősége adódhat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Reagálj kedvezően egy szerelmi ügyben, és vedd komolyan a szakmai lehetőséget. Ha biztos vagy a dolgodban, lépj előre. Ne hagyj ki a társasági életből, és nyitott szemmel keress új barátokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most ne erőltess semmit, és hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Fontos ügyeket próbálj meg ma elintézni, mert kedvezően fog alakulni. Kreatív energiáid hamarosan új lendületet kaphatnak. A szerelemben légy türelmes, ne erőltess semmit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Revideáld terveidet, és foglalkozz egy régóta húzódó probléma megoldásával, most van itt ennek az ideje, ne halogasd tovább. Ha vannak álmaid, azokért tenni kell, és te sokkal ambiciózusabb vagy, mint azt be mernéd vallani magadnak. Lehet nem ma történik meg a csoda, de az is lehet hogy rögtön révbe érsz, bármennyire is meglepő.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mutasd meg, hogy képes vagy meggyőzni másokat, különösen, ha fontos döntéseket kell hoznod. Ne hanyagold el a hozzád közelállók véleményét, mert más szemszögből láthatnak olyan dolgokat, amiket te nem. Figyelj a terveidre, és készülj fel egy régóta fennálló probléma megoldására. Vigyázz a hangulatodra és keress pozitív társaságot.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás érdekes hatással lehet rád. Kicsit izgága vagy, ezért vigyázz, mert könnyen hibába eshetsz. A természeted keresi az újat és az izgalmakat. Ha ez valami románcban teljesedne ki, és párkapcsolatban élsz, akkor könnyen rámehet. Ne cselekedj elhamarkodottan, mert később mindent megbánhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Legyél készen egy izgalmas lehetőségre, mely mind a személyes, mind a szakmai életedben felbukkanhat. Lehet rád kacsint a szerelem. A hét eleje lendületes lesz, de utána engedd el magad. Ajándékozd meg magad valamivel, ami boldoggá tesz. Párkapcsolati ügyekben tartsd meg az objektivitásod.

Halak (február 20. - március 20.)

Legyél rugalmas, és találj kompromisszumokat. A szakmai és a személyes életedben is kellemes meglepetésekre számíthatsz. Használd ki a jelenlegi bolygóállást, ami kiemeli legjobb tulajdonságaidat. Készülj egy kis izgalomra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás