promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 11: Rátalálhat a szerelem az egyik csillagjegyre, de a Kos szörnyű hírt kaphat
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvége sok csillagjegy számára pihentetően fog telni, de nem lehet mindenki nyugodt. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Készülj fel rá, hogy hamarosan valami váratlan dolog történik majd veled. A váratlan tud jó is lenni, meg rossz is, de most olyan üzenetet kaphatsz, ami nem csak rosszul érint, hanem az életedet is alapvetően befolyásolja. Sajnos az is lehet, hogy elveszítesz valakit, aki a szívednek nagyon kedves. Ha így történik, merj gyenge lenni, mert összetörni, merd átadni magadat a gyásznak, és ne sürgesd a folyamatot. Az élet sokszor elvesz, de mindig ad valamit, legyél hálás azért is, amit úgy érzel elveszítettél.

Bika (április 21. - május 20.)

Olyan bizonyításkényszer tombol benned, hogy néha még azokat az előnyöket is elutasítod, amik a rendelkezésedre állnak, csak hogy megmutasd. Valójában nem kell bizonyítanod, ha a rokonságod vagy a kapcsolataid révén jutsz valamilyen előnyhöz, fogadd el, legyél érte hálás, és add tovább bármilyen formában a segítséget, amiben csak tudod. Ha semmi sem jut eszedbe, gondolkodj jótékonykodásban, adakozásban.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hajlamos vagy ostorozni magadat, amiért nem ott tartasz az életben, ahol elképzelted magadat, de közben észre se veszed, mennyit változtál. Állj meg erre a napra, és vedd végig, milyen sok fontos eredményt értél el csak az elmúlt 1-2 évben. Te is meg fogsz lepődni rajta. 

Rák (június 22. - július 22.)

Ne várj köszöneteket, de várj dicséretet, hanem nézz a tükörbe, áss le lényed legmélyére, és keresd meg ki vagy. A külvilág visszajelzései fontosak, de nem alapozhatsz mindent erre. Ha felhagysz ezeknek a hajhászásával, maguktól megérkeznek, de az is rengeteget segíthet, ha te kezdesz el úgy viselkedni, ahol a szíved mélyén szeretnéd, ha veled is viselkednének.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Megfontolt vagy a legtöbb helyzetben, és ez ezen a szombaton sincs másként. Ma főleg a szerelem kérdésében juthatsz nagy felismerésre, miután alaposan átgondolod a helyzetedet. Lehet itt az ideje új szintre emelni a párkapcsolatodat, de az is lehet, hogy itt valaminek hamarosan véget kellene vetni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerelem illata terjed a levegőben, legalábbis abban, amit te beszívsz magad körül. Mások is érzik, hogy valami megváltozott körülötted, és lehet kicsit többet is belegondolnak majd, mint amit te szeretnél. Légy tapintatos, akivel pedig valóban érzed a tüzet, azt kapd el nyugodtan, nincsenek véletlenek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kéretlen tanácsok záporoznak feléd, a hócipőd tele van már vele, hogy mindenki jobban tudja mit és hogyan kellene csinálnod. A nagy hangzavarból azonban néha kiszűrődhetnek olyan hangok, amiket érdemes nem csak fontolóra venni, hanem akár követni is. Neked kell ezeket felismerned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Használd ki azt a rengeteg energiát, ami lelkessé tesz ma, könnyen úgy érezheted, hogy mindenre képes vagy. Ma különösen sokat segíthetsz más embereknek, ezt a törődést pedig úgyis kamatostul kapod majd vissza a megfelelő időben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A közeli környezetedben fordulóponthoz érhet az egyik kapcsolatod. Lehet ez a személy nem úgy látja a világot, mint te, de mégis közös nevezőre tudtok jutni. A szívügyeidet jobb lenne magadban tartanod, mert ebben nem igazán ért meg senki. Most jobb ha engeded, hogy mások kezdeményezzenek.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma úgy tudsz másokban olvasni, mintha a kedvenc könyvedet forgatnád. Lehet nem vagy tisztában néhány ember szándékával, de meg fogsz világosodni. Most rengeteg dolog motiválhat, és remekül fogsz tudni haladni a munkáddal, valamint a feladataiddal. Ha elég határozott vagy, akkor meg fogod kapni, amit szeretnél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hétvége van, és te mégis a munkáddal bajlódsz? Akkor valamit rosszul csináltál, vigyázz, nehogy túlhajtsd magad. A szeretteid sem repdesnek az örömtől, szükségük lenne rád, róluk se feledkezz meg. Minden probléma megoldásába türelemmel vágj bele.

Halak (február 20. - március 20.)

Régi terveket hajszolsz, lehet ideje megállnod átgondolni, hogy még mindig akarod-e? Az ember sokat változik az úton, és lehet hogy már csak görcsből csinálod, de nem ez a szíved vágya. De az is lehet, hogy még mindig benned lobog a tűz, csak mostanában inkább pislákol - ez esetben ideje lángra lobbantani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás