promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 8: Az egyik csillagjegynek nagy szerencse néz ki a napra, de az Oroszlán jobb ha hallgat a lelkiismeretére
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Száraz a november, de néhány csillagjegynek könnyes lehet a szeme. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Rendkívül konkrét elképzelésekkel rendelkezel arról, hogy minek hogyan kellene működnie, de ezeket ma valamilyen támadás érheti. Valaki, akinek óriási egója van, keresztbe húzhatja a számításaidat, ezért egyszerre lesz szükséged kitartásra és rugalmasságra.

Bika (április 21. - május 20.)

Ritkán mered megmutatni, pedig a környezeted valójában nagyon is sokra értékeli, mikor az érzékenyebb, gyengédebb oldalad kerül előtérbe, és ez a szerdai nap pont ilyen. Kerüld azokat az embereket, akik rád akarják erőltetni a negatív energiákat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy lökést adhatnak a bolygók ezen a szerdán, most óriási előrelépéseket tehetsz a munkád területén, de közben légy tekintettel másokra is, csak óvatosan, ha túl gyors tempót diktálsz néhányan hátra maradhatnak, akik értékes tagjai lennének máskülönben a csapatodnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma valaki kihúzhatja nálad a gyufát, annyira rád akar erőltetni  valamit. Maradj nyugodt, és próbáld meg elmagyarázni tisztelettudóan, hogy miért óriási marhaság a másik ötlete. Ha úgy érzed nem vagy erre képes, napoljátok el a döntést.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Rossz úton jársz, és ezt te is érzed, mégis magaddal rántanál másokat. Hallgass a lelkiismeretedre, amit hajlamos vagy elnyomni, mivel rendszeresen úszol meg kisebb csibészségeket. Ezek azonban fel fognak gyülemleni, és nagyon pórul járhatsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne erőltess folyton mindent, a dolgok valójában nélküled is a helyükre kerülnek, ha hagyod. Ez a legfontosabb lecke, amit a mai nap folyamán megtanulhatsz, túl sokat görcsölsz a jövőn, és ez óriási feszültséget okoz benned. Pihenj egy kicsit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Benned van a vezető, bár magadnak is félsz bevallani, hogy sokkal többre lennél hivatott. Túl kényelmes a mostani helyzeted ahhoz, hogy igazán változtass rajta, pedig megérné megpróbálni - még akkor is, ha utólag belebuksz. Abból tanulnál a legtöbbet, a biztonsági játék valójában nem elégít ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma az apróbb problémák is könnyűszerrel kiborítanak, figyelj oda erre, főleg a párkapcsolatodban. Ha komolyan gondolod ezt a kapcsolatot, fektess bele többet, ha bizonytalan vagy, ne raboljátok egymás idejét, vállalj felelősséget az érzéseidért.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tedd félre a határidőket, a kapkodás nem segíthet ebben a helyzetben. Lassíts le, hogy utána gyorsíthass. Ha higgadt vagy, akkor a belső erőd hangosan és tisztán meg fog tudni mutatkozni.

Bak (december 22. - január 20.)

Mintha nyertél volna a lottón, annyira szerencsésnek érezheted ma magadat. A sorban előre engednek, a munkehelyeden megbecsülnek és váratlan kedvességekkel halmoznak el. El sem hiszed, ami történt, lehet hogy mindez csak álom? Csak rajtad múlik, hogy valósággá válik-e, sok pozitív energiára van szükséged, ami ma rendelkezésre is áll.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rengeteg teher nyomja a válladat, ideje egy kis szünetet tartani, és úgy tenni, mintha a terhek nem léteznének. Ha hagysz magadnak egy kis időt, újult erővel állhatsz vissza a taposómalomba, de olyan energiával fogsz odalépni, hogy aztán csavarjaira hullik az egész.

Halak (február 20. - március 20.)

Hajlamos vagy figyelmen kívól hagyni mások érdekeit, és csak menni a saját fejed után, de ezzel csak magad alatt vágot a fát. Vedd észre, hogy sokan elfordulhatnak tőled ezért, akik értékes, fontos emberek az életedben, és gyakorolj némi alázatot az irányukba. 

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás