promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 7: Az egyik csillagjegynek óriási felfordulást hoz a nap, a Halaknak bezzeg könnyen hízhat a tárcája
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van aki pletykás, van aki ingerlékeny lehet ezen a napon, de itt a segítség, mutatjuk mi a teendő a horoszkóp szerint ezen a keddi napon.

Kos (március 21. - április 20.)

A kényes szituációkat senki sem viseli jól, de te ma különösen kétségbe eshetsz, ha ilyenbe kerülsz. Fontos, hogy őrizd meg a hidegvéred, ha szorongást érzel, szaladj ki a szabad levegőre és sóhajts nagyokat. Mégis akkor jársz a legjobban, ha ma kerülöd a konfliktusokat, és ha mégis belekerülsz, akkor egyszerűen időt kérsz, át kell még gondolnod. Fölösleges védekezőre fogni a dolgot, nyugodtan felvállalhatod a bizonytalan érzéseket is.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma könnyen olyat mondhatsz valakinek, amivel megbántod, miközben egyáltalán nem is ez volt a szándékod. Tanácsos lenne messziről kerülni a pletykálkodást, mert abban különösen megégetheted magadat. Lehet a fülébe jut annak, akinek a háta mögött beszéltél, és ez rendkívül rossz fényt vetne rád, amire te sem lennél büszke.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók úgy állnak ma, hogy különös üresség érzés hatalmasodik el rajtad, mintha teljesen egyedül lennél, és nem számíthatnál még a legjobb barátaidra sem. Két dolgot tehetsz, vagy találkozol egy számodra kedves személlyel, és elmondod mi dúl benned, vagy elvonulsz és valamilyen meditáció, relaxáció útján próbálsz közelebb férkőzni a belső énedhez. Ha megtalálod, rögtön nyugodtabb is leszel.

Rák (június 22. - július 22.)

Az őszinteség az egyik legértékesebb tulajdonságod, de most határokat kell húznod, ne keverd össze a fecsegéssel, ami aztán rosszhiszemű pletykákra adhat okot a hátad mögött. A véleményedet sem kell feltétlenül kiraknod az ablakba, valószínűleg egyáltalán nem számít, hogy ki miről mit gondol, sokkal előremutatóbb a másik érzéseivel, helyzetével azonosulni, megérteni és felfedni azt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Óriási felfordulást hozhat ez a nap, ezért rengeteget számít, hogy pozitív vagy negatív szemlélettel vágsz-e neki. A változás úgyis elkerülhetetlen, csak az arra adott reakcióidat választhatod meg. Bármilyen fordulat is következzen, ez a remek alkalom arra, hogy összekapd magad, mert mostanában sokszor érezhetted úgy, hogy a dolgok szétcsúsznak a kezeid között.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha nem figyelsz magadra, rengeteg félreértésbe futhatsz bele, főleg ami a szerelmi életedet illeti. Vágy a szerelemre, de közben mégis félsz tőle a múltban gyökeredző sebeid miatt. Ha eddig nem tetted volna meg, talán most van itt az ideje, hogy szakembert keress, de vigyázz, mert ez nem lesz rövid procedúra. Lehet nem találod meg elsőre a módszert és az embert, de mikor oda érsz, tudni fogod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A munkamorálodra elég nagy hatással vannak az elmúlt időszak konfliktusai, de ez a kedd remek alkalom lehet arra, hogy letedd ezeket, teljesen fölöslegesen cipeled a terheket mindenhova. Ráadásul a dolog kihat a szerelmi életedre is, itt az ideje többet áldozni a szerelem oltárán, és romantikus estével kényeztetni a párunkat. Ha nincs most szerelem az életedben, az könnyen jelentheti azt, hogy túlságosan elmerültél a munkádban.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remekül telhetnek a következő napjaid, mivel az energiák amik körülvesznek tele vannak a megújulás lehetőségével, a múlt elengedésével, és a teremtés forró energiáival. Hogy mire fordítod ezeket az energiákat, az csak rajtad áll, állíts fel prioritási sorrendeket az életedben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók állás szerint elég nehéz napra számíthatsz. Ha továbbra is mindenhez makacsul állsz hozzá, senki se fog a keblére ölelni, gyakorolj egy kis rugalmasságot. Nem kell, hogy minden győzelem csak a te érdemes legyen, sőt, igyekezz másokat is bevonni a saját sikeredbe. Pénzügyi dolgokba főleg ne ártsd ma magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Az elmúlt napok rendkívül megterheltek voltak, és ha nem adsz megfelelő pihenőidőt magadnak, akkor az egész helyzet csak nehezebbé válik. Mindig legyen egy B terv a zsebedben, és most semmiképpen se siess fejjel a falnak gondolkodás nélkül. Különösen a pénzügyek terén legyél óvatos.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Érdemes lehet kivesézned néhány rejtőző problémádat, mert kiválóan képes vagy átlátni rajtuk, és jó döntéseket hozni. Most a fókuszodat magadra és az előre lépésedre kell irányítanod, néha ez szükséges ahhoz, hogy magasabb szinteket érj el. Ez nem önzőség, a magadra forított idődből a szeretteid is profitálnak, mert ha nem töltöd fel magad eléggé, akkor adni sem tudsz annyit, márpedig ez számodra rendkívül fontos.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha a racionalitás talaján állsz, és nem kergetsz üres illúziókat, akkor ma csöröghet a kassza, te magad is meglepődsz majd, hogy hirtelen mennyi pénz áll a házhoz ahhoz képest, amit mostanában megszoktál. Ez a te napod, de jól vigyázz, ma a pragmatikára rakd a hangsúlyt az élénk fantáziálás helyett. Annak is megvan a helye és az ideje, csak nem ezen a keddi napon. Ha nem érzed magad képesnek erre, akkor se csüggedj: dolgozz magadon, hogy a pénzügyeid egyenesbe jöjjenek.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás