promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Schumacher ügyvédje elmondta a teljes igazságot, a sportoló családja ezért nem beszél Schumacher állapotáról
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ügyvéd hosszú idő után beszélt a körülményekről.

Az egykori legendás sztársportoló, a Forma-1 legikonikusabb versenyzője, Michael Schumacher állapota szerte a világon érdekli a rajongókat már egy évtizede, mióta megtörtént a súlyos baleset 2013-ban. A legendát még 2013-ban érte baleset síelés közben, amelynek következményeként orvosi kómába került. Óriási médiafigyelem övezte az eseményeket, majd a család kérésére a genfi otthonukba szállították Schumachert, és innentől kezdve nagyon keveset tudunk az állapotáról. Csupán szenzációhajhász címek jönnek velünk szembe a sportoló állapotáról,

és hamis képeket is láthatunk néha feltűnni az interneten, amelyek azt állítják, hogy Michael Schumacherről készültek.

A család ügyvédje most őszintén ebszélt a nyilvánosság előtt, hogy miért van hírzárlat, és miért döntöttek úgy, hogy semmiféle információt nem szolgáltatnak a nyilvánosságnak. A cél mindig is az volt, hogy védjék a sportolót és a családját is. Az elején mérlegelték nagyon, hogy jó ötlet-e a zárójelentést nyilvánosságra hozni, de úgy gondolták, hogy ezzel nem lenne vége, és újra és újra nyilvánosságra kellene hozni, hogy éppen milyen állapotban van Schumacher.

Cél az volt, hogy megvédjék a sportolót, de előtte mindent mérlegeltek, hogy tájékoztassák a nyilvánosságot.

A család úgy gondolta, hogy a zárójelentés tényében mindig visszatérő kérdése lett volna mindenkinek, hogy kis idő elteltével hogy van a sportoló. Végül úgy döntöttek tehát, hogy nem hozzák nyilvánosságra, és ezzel is védik Schumachert, akinek a barátai azért néha egy-egy szóban adnak információt Schumacherről.

A család ügyvédének nyilatkozatát korábban a Daily Star közölte amúgy.

(via Life)

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás