promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 3: Tele lesz a pénztárcád, de a továbblépéshez most kell néhány negatív embert elengedned az életedből
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Skorpiónak sok vakmerőséget kell gyakorolnia, a Vízöntő pedig valamilyen családi konfliktus végére tehet pontot ezen a pénteken.

 

Kos (március 21. - április 20.)

Ma jó érzed magadat a bőrödben és az otthoni teendőiddel is jól tudsz haladni. Érdemes találkoznod a szüleiddel, és egy komolyabb beszélgetést kezdeményezni, mert sok kibeszéletlen téma jöhet elő. Ez a péntek remek alkalom lesz arra, hogy a családoddal minőségi időt töltsetek el.

Bika (április 21. - május 20.)

A mai nap a barátaidra és a családodra is több időt kellene szentelned, mint szoktál. Hajlamos vagy túlságosan zárkózottan viselkedni, ami megggátol a másokkal való kapcsolódásban. Csapd a hónod alá a barátaidat, és kivételesen rúgjatok ki a hámból, ma engedhetsz magadnak egy kis lazulást.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Homályosan láthatod a dolgokat ezen a napon, ezért jobb, ha nem döntesz elhamarkodottan, légy türelmes. Érdemes lenne kicsit elvonulnod, hogy kitisztuljon a fejed, és rendet rakja a benne tomboló káoszban, ami az elmúlt időszak törtetése alatt alakult ki. Nem kell túlgondolni, elég lehet kétszer 20 perc a nap folyamán.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyszerű dolgokat vihetsz ma véghez, ha kellő rugalmassággal kezeled a környezetedet és a feladatokat. Légy rugalmas, de határozott, nem kell mindennek tökéletesnek lennie, mert egy célhoz többféle képpen is el lehet jutni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Rakj rendet az érzelmeid között, ezek mostanában nagyon görcsössé tesznek, és gátolnak a haladásban. Elégedj meg azzal, ami van, mielőtt túl sokat sóhajtoznál valami távoli után. Így azt is sokkal könnyebben és gyorsabban éred majd el.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagy pénz állhat a házhoz, te is meglepődhetsz majd, hogy mennyi, mert valójában nem is fókuszáltál erre annyira. Nem is kellett, mert ez sok-sok korábbi év fáradtságos munkájának az eredménye. A környezetedben azonban lehetnek, akik irigyek lesznek rád ezért, ne hagyd hogy a negatív gondolataik, véleményük befolyásoljanak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon ziláltak lehettek az elmúlt napok, de ma új energiákkal töltheted fel a lemerült tartalékokat. Egy barát vagy egy rokon lehet a legnagyobb segítségedre, hogy egy kicsit ismét magadra találj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Néha muszály kockáztatni, ha haladni akarsz, és te most nagyon nagy terveket szősz magadban, jóllehet néha nem mered bevallani még magadnak sem. Ha viszont tovább tétovázol, egyre távolabb kerülsz csak a vágyaid tárgyától, legyen az párkapcsolat, munka, vagy valamilyen tárgy. Vakmerőséget kell gyakorolni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A problémák jönnek és mennek, ami egyik nap még megugorhatatlannak tűnik, az a következő napon már csak egy távoli emlék. Fontos lenne leegyszerűsítened a dolgokat, mert hajlamos vagy túlgondolni, túlbonyolítani az életet ahelyett, hogy néha csak élveznéd, hogy lélegzel, hogy fúj a szél, hogy az arcodba süt a nap.

Bak (december 22. - január 20.)

Túl sok negatív ember mozog körülötted, de ez valójában csak téged tükröz vissza, valamiért nagyon sötéten látod most a világot. Egy jó baráti beszélgetés segíthez ezen, mostanában nem szántál erre elég időt, pedig létszükséglet, hogy megfelelően tudj töltekezni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Még a legjobb családokban is vannak konliktusok, de te hajlamos vagy szégyellni magadat ezért. Fölösleges, inkább próbálj meg hálát adni azért, amilyenek, még a rossz tulajdonságaikkal együtt is, mert valójában erre van szükséged, még ha ez sok konfliktust is jelent. Viszont ha te változol, az bennük is elindít valamit. Légy velük nyitott és megértő, de sose megalkuvó.

Halak (február 20. - március 20.)

Ideje sínre rakni az önbizalmadat, ezen a pénteken a bolygókállása tökéletes alkalmat kínál erre. A belső boldogság megtalálásához fontos figyelned, hogy ne vedd át mások negatív energiáit. Legyél cselekvő, az építi a legjobban az önbecslést.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás