promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális pillanatokat rögzített a kamera a vidámparkban: nagyon furcsa dolog történt a nő lábával
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szörnyű pillanatok láthatók a TikTok-on megoszott felvételen.​

Nagyon ijesztő pillanatok játszódtak le egy ausztráliai vidámparkban. Egy fiatal lány mit sem sejtve ült fel a szabadesés nevű játékra, ám már az elindulás közben komoly problémákba ütközött.

A TikTok-on vírusként terjedő felvételek azt a pillanatot örökítették meg, amikor a szőke hajú nő lába egészen furcsa módon beleakadt a játék aljába és teljesen kifordult. Az eset még múlt héten történt a melbourne-i vidámparkban.

A fiatal hölgy, Pippa Sutherland és barátnője biztonságosan le voltak szíjazva a székekbe, amikor a kezelő lassan elindította a játékot. Ekkor azonban a nő bal lába beleakadt a szabadesést imitáló játék alsó ütközőjébe és teljesen kifordult. Pippa nem meglepő módon teljes pánikba esett és fájdalmasan ordított fel.

Felismerve, hogy baj van a barátnője azonnal odakiáltott a kezelőnek, hogy "A lába!, a lába!" Ekkor már Pippa is sikoltozni kezdett, azt kiáltva, hogy beragadt a lába, ám  a kezelők akkor még tovább engedték a menetet. A játékot azonban szerencsére végül nem sokkal később leállították. Később kiderült, hogy a nő bokája kificamodott a baleset következtében.

Egy másik a TikTok-ra feltöltött videón látható is volt, amint a nő kibicegett a kórházból, miután a bal lábát egy fekete tépőzárral rögzítették. A nő később elmondta, hogy a videót látva meg van lepődve, hogy a lába még mindig egy darabban van. Pippa azóta már jobban van, ám mint mondja nagyon megrázták a történtek és ilyen fájdalmat még soha életében nem érzett - írja a Daily Mail.

A TikTok-on a kommentelők később a vidámpark üzemeltetőjét kezdték el okolni a történtekért, hivatalos vizsgálat azonban nem indult az ügyben. A videót megtekintők szerint azonban  hamarabb le kellett volna állítani a játékot, mert a nőnek sokkal komolyabb baja is lehetett volna, és így csak a szerencsén múlt, hogy nem veszítette el a lábát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás