promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak egy pohár vizet szeretett volna inni, de nagyon bizarr meglepetés érte a szálloda vendégét
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy nő beperelte a Ritz-Carlton szállodát, miután felszolgáltak neki egy üveg vizet, amely mint kiderült az egyik alkalmazott spermáját tartalmazta.

A perben saját nevükön meg nem nevezett házaspár azt állítja, hogy "szexuálisan bántalmazták és kizsákmányolták őket a szálloda hanyagságának következményeként". Mint a vádiratban olvasható, "rémületet és traumát" éreztek a Ritz-Carltonban való tartózkodásuk után, a kaliforniai Half Moon Bay üdülőhelyen tavaly novemberben. 

A pár nő tagja egyebek mellett azt állítja, hogy rendelt egy üveg vizet a recepcióról, amelyet követően egy férfi alkalmazott meg is érkezett nem is egy, de rögtön öt üveg vízzel. Úgy tűnt, minden rendben van, így a nő nyugodtan elaludt, mivel korábban a hotelben olyan kényelemben volt része, ami a világ egyik legismertebb és legelismertebb luxusszállodai márkájától elvárható.

Az éjszaka közepén azonban elment inni egy korty vizet, ám igen bizarr meglepetés érte, az ital állaga ugyanis nagyon furcsa volt. Nem is kellett sok idő, hogy rájöjjön a víz íze és állaga alapján, hogy sperma lehet benne. A nő szólt a férjének, azonnal le is mentek a recepcióra jelenteni az esetet, majd a rendőrséget is kihívták.

„A hotel állítólag elküldte a vizet egy laboratóriumba tesztelésre, két hónappal később pedig a Ritz-Carlton képviselője felhívta a házaspárt, és megerősítette, hogy a víz valóban spermát tartalmazott. A bizarr dologért felelős munkatársat azonban nem sikerült azonosítani, így a párnak csak bizonyos százaléknyi kedvezményt ajánlottak fel a a szállodaláncnál”

– állítja Terrence Jones, a házaspár ügyvédje.

A szállodát most azzal vádolják, hogy megtagadta a rendőrséggel való együttműködést, mert nem adták át időben a "fertőzött vizes palackot” nekik a DNS-teszt elvégzésére. Az ügyvéd szerint, amíg a bűncselekmény mögött álló alkalmazott azonosítatlan marad és el nem fogják a szexuális devianciája biztosan nem csillapodik és rengeteg újabb áldozatot szedhet a jövőben.

forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás