promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
15 éves diákjával kamatyolt a szoknyapecér tanárnő, egy hotelszobában romantikáztak, mikor rajtuk ütöttek
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 29 éves tanárnő beismerte, hogy viszonya volt 15 éves diákjával.

Az egyik legelcsépeltebb, de mégis legnépszerűbb felnőttfilmes téma a tanár-diák viszony. Nagyon sokan kifejezetten ezekre a jelenetekre keresnek rá a korhatáros produkciók között. Azonban ez a fajta szerelem vagy kalandozás nemcsak a mozgóképen, de az életben is létezik, és igen gyakori.

A texasi San Antonio-ban esett meg, hogy a rendőrség letartóztatott egy 29 éves tanárnőt, mert viszonya volt az egyik diákjával. Crystal Nicole Rodriguez gyógypedagógusként dolgozott a Page Middle School-ban, ezen felül ő volt az iskolai diáklányok kosárlabda-, foci-, röplabda-, és pályacsapatok edzője is.

Minden bizonnyal az edzések során alakult ki bizalmas kapcsolat a 29 éves tanárnő és a 15 éves diáklány között, amiből aztán szexuális viszony lett. Azt nem tudni, hogy a szoknyapecér Crystal hányszor kamatyolt összesen a nála 14 évvel fiatalabb növendékével, de az egyik ilyen romantikázós kalandjuknak egy hotelszobát választottak helyszínnek; itt ütöttek rajtuk a rendőrök.

Az iskolai körzet szóvivője, Leslie Price azt mondta, hogy Rodriguez a második évét töltötte a Page Middle School-nan, és ez volt az első tanári munkája. Azt nem tudni, hogy a rendőrség pontosan melyik hotelben kapta el a tanárnőt, és azt is homály fedi, hogy milyen következményekkel járt ez a szexuális kalandozás.

A rendőrség viszont közzétett egy fotót a 29 éves szoknyapecér tanárnőről; íme Crystal Nicole Rodriguez:

(forrás: Daily Mail)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás