promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűtlen házastárs: az ágy alól leste meg a férjét, de ami történt, arra nem volt felkészülve
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A feleség nem bízott a férje hűségében, ezért csapdát állított neki. Amit az ágy alatt megbújva látott, arra nem számított.

Ha az ember féltékeny, a végletekig képes elmenni annak érdekében, hogy megbizonyosodjon párja hűségéről. Azt gondolnánk, ha valaki megházasodik, akkor ez a féltékenységi mánia eltűnik a házastársak életéből, de ez nem így van. Nagyon sokszor hallani olyan történeteket, hogy a férj vagy a feleség nem bízik párja hűségében, és mindenáron ki akarja deríteni, ki lehet a szeretője; ha van neki egyáltalán.

Ezek a féltékenységi rohamok akkor szoktak jelentkezni, ha egy házasságból már egyre inkább visszaszorul az intimitás, a szexualitás, míg aztán a házastársak azt érezhetik, hogy a másik már nem is kívánja őt, és egy szeretőnél keresi inkább a testi élvezeteket.

Nemrég jutott el hozzánk egy érdekes történet, ami egy féltékeny feleségről szól. A nő attól félt, hogy a férje hűtlen hozzá, ezért csapdába akarta csalni őt. Az asszony írt egy levelet a férjének, amiben azt írta neki, hogy elhagyja őt, mert már nem szereti. A levelet az éjjeliszekrényre tette, majd bemászott az ágy alá, hogy megfigyelje, miként reagál a férje. Mikor a férfi hazajött, elolvasta a levelet. A felesége látta, hogy a férj írt valamit hozzá, majd vidám fütyörészésbe kezdett, és felhívott valakit telefonon.

„Szia, drágám, ez a szerencsétlen végre rájött, hogy nincs közös jövőnk, és végre eltűnik az életemből. Máris indulok hozzád”

- hangzott el a férfi szájából, majd kiment a szobából.

A feleség zokogva mászott elő az ágy alól, de kíváncsi volt arra, mit írt a férje a levélhez. Amit a papíron látott, arra nem volt felkészülve.

„Szeretlek, te hülye, kilátszott a lábad az ágy alól, elmentem kenyérért”

Azt nem tudni, hogy ez az eset valóban megtörtént-e, és ha igen, akkor hol, de biztos vannak olyanok, akik átéltek már hasonlót a párjukkal.

(Ha neked is van ehhez hasonló történeted, és megosztanád velünk, küldd el a beszámolódat a szerk@promotions.hu e-mail címünkre.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás