promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandlert megtámadta egy gepárd, rémisztő videó is készült a szafaribalesetről
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárt Afrikában érte a gepárd-támadás, épp gyanútlanul guggolt, mikor az óriásmacska ráugrott. Sandler legújabb filmjét, a Ne merészelj eljönni a bát micvámra című tinikomédiája alig három hete került fel Netflixre, a fogadtatása eddig nagyon pozitív, ennek kapcsán idézzük fel ezt a különleges esetet, amit a sztár David Letterman műsorában osztott meg a közönséggel.

Adam Sandler mellett nem lehet szó nélkül elmenni, a közönség vagy imádja, vagy ki nem állhatja. Magyarországon viszont óriási népszerűségnek örvendenek a színész vígjátékai, a TV-ben rendszeresen el lehet csípni egy-egy mára klasszikussá érett vígjátékát, és a mozikban is szép számokat szokott produkálni, bár az elmúlt évtizedben Sandler lényegében a Netflixre költözött, mióta több millió dolláros szerződést kötött a streaming szolgáltatóval. A Pixels volt az utolsó mozifilmje, azon kívül csak a Hotel Transyvania szinkronhangjaként találkozhattunk vele (vagy még pontosabban fogalmazva az őt magyar nyelvre szinkronizáló Csőre Gáborral).

Sandler neve sokak fejében összeforrt az idióta vígjátékkal, pedig rendszeresen tűnik fel komolyabb drámai szerepekben, és ilyenkor joggal kezdik el latolgatni az Oscar-esélyeket. Az utóbbi években ilyen film volt a Mindent egy lapra című sportdráma, a zsidó ékszerészről szóló Csiszolatlan gyémánt, és a Dustin Hoffmannal közös The Meyerowitz Stories - mindegyik elérhető Netflixen. Sandler azonban láthatóan jól érzi magát a sokszor altesti humorban fürdő könnyed műfajban, filmjeinek nem csak főszereplője, hanem gyártója és producere is egy személyben. 

Legújabb Netflix filmjében azonban hátra lépett egy sort, és fiatal tinédzser lányainak (Sadie és Sunny Sandler) adta át a főszerepet. A Ne merészelj eljönni a bát micvámra - Sandler sok másik filmjéhez hasonlóan - a zsidó közösségben játszódik, inkább dramedy, mint vegytiszta vígjáték. Kevesen tudják, de az ortodox zsidó körökben nem csak a fiúkat avatják nagykorúvá (ez a bár micva), hanem a lányokat is (ez a bát micva). Ma már az sem elképzelhetetlen, hogy Dua Lipa legyen a sztár fellépő - hiába, ilyenek ezek a gazdag gyerekek.

Na de mi is történt a gepárddal, akit cikkünk címében is ennyire kiemeltünk?

A Lettermannal közös beszélgetésben a 8 percnél hozza szóba az esetet a ma már visszavonult showman, Sandler részletesen elmeséli, videót is mutat az esetről (ezt lehet megtekinteni lejebb, igaz német kommentárral), ami még jóval korábban, bő egy évtizeddel ezelőtt történt. Tehát rögtön meg is nyugodhat mindenki, hogy Sandler különösebb karcolások nélkül megúszta a fekete kontinensen tett szafarit, hiszen azóta is ontja magából a filmeket. A felvételen látható, amint épp az állatot akarta megetetni, mikor az neki ugrott, ám szerencsére a közelben volt a gepárd gondozója is, így nem lett nagy baj.

A videofelvétel szerint Sandlernek megijedni sem volt ideje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás