promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 30: egy közeli barátod rávetette a hálóját a párodra, vajon a te csillagjegyed az?
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok viszontagsággal kell megküzdeni ezen a hétfőn, de az egyik csillagjegyre különösen nehéz megpróbáltatások várhatnak.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma a pénzügyeidre fókuszálj, mert sok pénz állhat a házhoz. A munkahelyeden is igazán szerencsésnek érezheted magad, ezért érdemes kihasználnod ezeket a pozitív energiákat, Néha pedig érdemes megbecsülni a keveset is.

Bika (április 21 - május 21)

Vigyázz, ma könnyen olyasmi történhet veled, ami szomorúsággal fog eltölteni. Lehet, hogy érzelmileg hullámzó nap elé nézel. Lehet hogy a barátok vígasztalására lesz szükséged, de az is lehet hogy épp ellenkezőleg, ez az idő befelé figyelés időszakát hozza számodra.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Egy régi ismerős segítséget nyújthat, de ne számíts hosszú távú kapcsolatra. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is illan majd tovább. Légy hálás érte, mindig azzal találkozol, aki a fejlődésedet szolgálja.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma nagy kísértést érezhetsz, hogy félrelépj, ezért fontos, hogy tisztázd magadban, mit és miért teszel. Ne hagyd, hogy az impulzusok uralkodjanak rajtad. Amit teszel, nem feltétlenül rossz, csak ha hazudsz magadnak. 

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ma a gyerekeid töltenek fel új energiával, az ő szeretetük segíthet át egy olyan megrendítő híren, amire nem is számítottál. Légy erős, és keresd a nehézségek jó oldalát.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Vigyázz, könnyen két szék közé eshetsz, ha folytatod a játszadozást, amit magadnak sem mersz bevallani. Légy őszinte magadhoz, és megelőlezheted a bajt, amiben valójában mindenki csak sérülni fog, még az is, aki ezt elsőre nem is érzi annyira.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ma ki kell állnod magadért és fel kell ismerned, hogy sokkal többet érsz, mint amennyire tartod magad. Ne hagyd, hogy mások lebecsüljenek. A munkahelyeden több olyan helyzet is adódhat, mikor ezt gyakorolhatod.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Szomorú hír érkezhet a családodból, ami megrendítheti érzelmi egyensúlyodat. Legyél támogató és erős a szeretteidnek, nagyobb szükség van rád, mint gondolnád. Ha úgy adódik, nyugodtan fel is hívhatod egyik rég nem látott rokonodat, még mielőtt a bajról tudomást szereznél, de csak ha szükségét érzed. Figyelj befelé, és érezni fogod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy közeli ismerősöd lehet, hogy nem tudja bevallani neked, hogy romantikus érzelmeket táplál a párod felé. Légy nyitott a beszélgetésre és az érzelmekre, de közben a saját határaidat is határozd meg. A dolog lehet nem is olyan, mint amilyennek elsőre látszik.

Bak (december 22. - január 20.)

Hétfőn a munkahelyeden lehet, hogy nagyon unalmasnak érzed magad. Ideje új lendületet venned vagy akár munkahelyet váltanod, nem kell hübelebalázs módjára kapkodnod, hívd elő inkább az intiúciód segítségét magadból.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Egy jó barátod a hátad mögött csapja a szelet a párodnak, de te is felelős vagy érte. Legyél őszinte és segíts a helyzet rendezésében. Ha így adódik, akkor az mindenki számára kínos lehet, neked pedig különösen dühítő. Az érzéseid jogosak, ereszd át magadon őket, mielőtt olyat mondanál, amit később te magad is megbánnál.

Halak (február 19. - március 20.)

Többet kellene befelé figyelned, hogy a külvilág lecsendesedjen. Ma a belső békéd megtalálása a kulcs a harmóniához. Az sem baj, ha ez a keresés a munka rovására megy, ennyit igazán megtehetsz magadért.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás